KNEZ VEĆ DECENIJU LJUBI LEPU TATJANU: Upoznali se pre 30 godina, A ONDA JE SUDBINA ODRADILA SVOJE!
Nenad Knežević Knez i Tatjana Tat, Foto: Instagram

EMOTIVNO

KNEZ VEĆ DECENIJU LJUBI LEPU TATJANU: Upoznali se pre 30 godina, A ONDA JE SUDBINA ODRADILA SVOJE!

Pevač je ćerku svoje supruge prihvatio kao svoju

Objavljeno:

Pevač Nenad Knežević Knez uživa sa svojom izabranicom Tatjanom Tat već čitavu deceniju. Njih dvoje upoznali su se mnogo ranije, tačnije pre 30 godina u Parizu, a onda je sudbina umešala prste i ponovo ih spojila.

1 / 8 Foto: Instagram

- Ovo vreme provedeno zajedno nam je proletelo meteorskom brzinom, to najbolje vidimo po deci. Kada smo ušli u vezu Ksenija je bila još tinejdžerka - počinje pevač i priseća se prvog susreta sa suprugom.

- Život nas je tada odveo različitim stazama da bismo se ponovo susreli pre deset godina. Radio sam u Paraćinu na jednoj zabavi u hotelu i tada smo obnovili kontakt. Više se nikada nismo rastavili. Inače Tatjanina i moja ćerka vezane su kao da su rođene sestre, a to je danas retkost - objasnio je pevač koji tvrdi da mu je protekla decenija ispunjena ljubavlju, harmonijom i razumevanjem koje vlada između njih.

- U prvom braku sam imao dosta trzavica, bio deprimiran i razočaran u život, ali sudbina je posložila sve i poslala mi Tanju uz koju sam video da nije sve tako crno i da imam nekoga ko će me podizati u visine - zaključuje Knez za Story.

Bonus video:

00:33

Knez iskreno o slučaju Danijele i Lečića

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.