VIDOJE JE UMRO IZNENADA I SVE ZAVIO U CRNO, ALI NIJE JEDINI: Ove SMRTI su mnoge dokrajčile, a neke su i MISTERIJA!
Vidoje, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

potresno

VIDOJE JE UMRO IZNENADA I SVE ZAVIO U CRNO, ALI NIJE JEDINI: Ove SMRTI su mnoge dokrajčile, a neke su i MISTERIJA!

Svet poznatih nije bajan!

Objavljeno: 11:37h

Mnogo je poznatih ličnosti iz sveta muzike, filma, pa čak i politike koji su preminuli pod nerazjašnjenim okolnostima koje do danas nisu otkrivene i koje i dalje bude ton misterije. Takođe, puno ima i onih čija je smrt iznenadila sve, budući da nisu bolovali, ali da je sudbina bila okrutna. Muž poznate voditeljke Nikoline Pišek, Vidoje Ristović, preminuo je u kasnim večernjim časovima u subotu tokom masaže tela, a Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje prestanak rada srca.

1 / 6 Foto: Nebojša Mandić

Ovo su neke smrti sa estrade koje su mnoge iznenadile!

Na tragičan način i pod okolnostima koje su ostale pokrivene velom tajne život je okončao popularni pevač narodnih pesama, Dušan Kostić. "Bilo je to 13. maja 1996 godine oko 18:50 časova", kako je pisalo u kratkom izveštaju policije.Navodi se da je Dušan "viđen kako skače preko ograde pančevačkog mosta, između stubova 39 i 41, odakle se više nije živ pojavio". Njegova supruga Nevenka i ćerke su tada tvrdile da mnogo toga ne razumeju.

Dušan Kostić
foto: Printscreen

Dušan Pekić javnosti je postao poznat ulogom Pinkija u popularnom filmu "Rane". Ovu ulogu odlično je odigrao i svi su mu predviđali sjajnu karijeru, ali tragedija je sve poremetila. On je imao želju da upiše Akademiju i postane glumac, ali to je ostalo samo želja. Naime, 2000. godine otišao je u Kraljevo na odsluženje vojnog roka i nikada se više nije vratio. Dušan je, u noći između 26. i 27. marta preminuo u vojnoj kasarni, a o uzroku smrti i danas se spekuliše. Kada je umro, mladi glumac je imao samo 19 godina.

Dušan Pekić
foto: Printscreen Youtube

Smrt Rođe Raičevića je i dalje misterija. On je za decembar 2001. godine zakazao solistički koncert i izložbu slika, ali je 7. oktobra pronađen mrtav u svom stanu u ulici 27. marta. I nakon 20 godina, neki detalji njegove smrti ostali su nerazjašnjeni.

Rođa Raičević
foto: Printscreen Youtube

Vest o smrti Džeja Ramadanovskog odjeknula je tada u domaćim medijima, a ubzo posle toga na društvenim mrežama od pevača su počele da se opraštaju mnoge kolege, ali i druge poznate ličnosti. Svi su bili iznenađenji njegovom smrću, budući da mnogi nisu znali ni da je imao neke probleme. Pevač je preminuo u 56. godini života nakon što su lekarske ekipe pokušale reanimaciju kada mu je srce stalo.

Džej Ramadanovski
foto: Printscreen/Youtube

Vest o smrti kompozitora i osnivača grupe Balkanika Aleksandra Sanje Ilića, koji je u martu iznenada preminuo u 70. godini od posledica koronavirusa. Na večni počinak je ispraćen 12. marta 2021. u krugu najbližih članova porodice i prijatelja.

Aleksandar Sanja Ilić
foto: Zorana Jevtić

U 2021. godini desio se iznenadni gubitak jednog mladog života. Dvadesetjednogodišnja jutjuberka, Kristina Kika Đukić pronađena je mrtva u iznajmljenom stanu u srpskoj prestonici u noći između 8. i 9. decembra. Ovaj tragični slučaj je digao na noge čitavu javnost, a mnogi su se pitali ko je zapravo kriv zbog odlaska mlade gejmerke. Sahranjena je 14. decembra na groblju Lešće u Beogradu. Kika je na večni počinak ispraćena u belom kovčegu, a osim jecaja majke, suza najmilijih, na groblju se čula i pesma „Divljeg kestena“, „Kristina“.

Kristina Kika Đukić
foto: Instagram

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.