OLIVERA VIŠE NIJE ISTA ŽENA: Šta je nagnalo na OVAJ KORAK, najnovija fotografija urednice RTS-a PODIGLA BURU!
Foto: Ana Paunković

opa!

OLIVERA VIŠE NIJE ISTA ŽENA: Šta je nagnalo na OVAJ KORAK, najnovija fotografija urednice RTS-a PODIGLA BURU!

Izgled Olivere Kovačević ne prestaje da se komentariše...

Objavljeno:

Izgled Olivere Kovačević neretko oduševljava javnost. Međutim, posebno oduševljenje usledilo je nakon što je glavna i odgovorna urednica zabavnog programa RTS-a , napravila drastičnu promenu, koju niko nije očekivao.

Olivera Kovačević, Zoran Kesić
foto: © ATA Images

Društvene mreže doslovno su "eksplodirale" , a sve zbog fotografije koju je Olivera objavila na svom "Instagramu" , pohvalivši se novom frizurom. Naime, ona je svoju plavu kosu boje meda prilično skratila, te sada nosi jednu od najmodernijih frizura ove sezone.

Komplimenti nisu izostali, budući da se mnogima ova promena učinila idealnom i osvežavajućom, a takođe se čini da se i Oliveri i te kako dopada, pa nije ni čudo što je ovih dana u javnosti sve više nasmejana i zadovoljnija.

1 / 5 Foto: Instagram/Printscreen

Olivera Kovačević je naša poznata voditeljka.

Sociologiju je diplomirala na Filozofskom Fakultetu u Beogradu. Svoju karijeru je započela u Politici gde je radila osam godina, zatim je na Pinku vodila autorsku emisiju Klopka, potom na BK televiziji. Vodila je emisiju Oko. Trenutno vodi emisiju Da možda ne na RTS-u.

Fotografisala se za prvo Srpsko izdanje časopisa Plejboj 2004. godine.

Kovačevićeva je u periodu od 2007. do 2010. godine u televizijskoj seriji Bela lađa glumila samu sebe. Godine 2013. je nastupala u dokumentarnoj pozorišnoj predstavi Sedam.

Izabrana je, 20. jula 2015. godine, za urednicu Zabavnog programa Radio-televizije Srbije. U januaru 2017. godine dobila je nagradu „Ivan Marković” koju dodeljuje Medija centar „Odbrana”.

Olivera Kovačević je Ambasador Fondacije „Tijana Jurić”.

Olivera ima 55 godina i rođena je u Zrenjaninu 23. marta 1967.godine

Bonus video:

05:43

Olivera Kovačević pred početak druge polufinalne večeri

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.