ANA BEKUTA JE SPASILA BRAK SVOM SINU KAD JE BIO U KRIZI: Ovako izgleda SNAJA poznate pevačice!
Ana Bekuta, Foto: Printscreen/Instagram

niste znali

ANA BEKUTA JE SPASILA BRAK SVOM SINU KAD JE BIO U KRIZI: Ovako izgleda SNAJA poznate pevačice!

Snaja Ane Bekute izbegava da bude u javnosti

Objavljeno:

Porodica je mesto u kojem pevačica Ana Bekuta pronalazi najveću utehu u jednoj od najtežih godina koje je morala da preživi odlaskom njenog partnera Milutina Mrkonjića.

Pored njenog sina Igora i unuka Sonje i Branka koje joj je podario, ne treba, međutim, zaboraviti ni Aninu snaju koju pevačica navodno mnogo voli i smatra je svojom ćerkom.

Naime, snaja Ane Bekute zove se Jelena i javnosti nije mnogo poznata jer je tako želela, ali jedna fortografija iz prošlosti otkriva kako ona izgleda.

Snaja Ane Bekute danas je jedna od najvećih uzdanica poznatoj pevačici kada joj je potrebna podrška, a kada pogledamo u istorijat njihovog odnosa jasno je i zašto.

Naime, Jelena i Igor Polić imali su svojevremeno krizu u braku koju, da nije bilo upravo Ane, verovatno ne bi prevazišli. Kako pišu domaći mediji, pre petnaest godina Igor je zatražio razvod ali je Ana bila dovoljno zrela da prepozna da se ne radi o stvarnoj želji, već da je njenom sinu samo potrebno da malo ohladi glavu od problema koji su uobičajeni u svakom braku, te da nema razloga za tako drastičan potez.

Tada je u kuću primila snaju i unuke, dok je sinu ostavila prostora da se sabere.

- Posle svađe, Jelena je otišla od kuće, a Igor je ostao sam sa decom. Takvo stanje trajalo je duže od mesec dana, a kada se Ana vratila, napala je sina da je kriv za razlaz. Igor se posle žučne svađe sa majkom pokupio i otišao u podstanare - pričao je tada izvor blizak porodici, da bi se zaista ubrzo ispostavilo da se Igor pokajao, te da želi da ostane u braku sa Jelenom.

Za krajnji ishod ove drame danas je posebno zahvalan svojoj majci, a snaja Ane Bekute neguje odličan odnos sa pevačicom i definitivno prkose uvreženom mišljenju da je relacija između supruge i svekrve napeta.

Snaja izuzetno voli i poštuje Anu i danas joj je ponovo jedan od najjačih stubova u teškim trenucima, budući da je Ana Bekuta još uvek u žalosti.

Bonus video:

00:10

Ana Bekuta se pojavila na snimanju zvezde Granda

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.