NIKA PREVAGNULA NA DUŠKOVU STRANU, KARLEUŠA VAN SEBE: Jasno kome jedna ćerka PRIPADA!
Foto: instagram/printscreen

opa!

NIKA PREVAGNULA NA DUŠKOVU STRANU, KARLEUŠA VAN SEBE: Jasno kome jedna ćerka PRIPADA!

Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, Nika, oduvek je više bila tatina ćerka

Objavljeno: 22:20h

Nikada Jelena Karleuša nije krila oduševljenje genijalnošu svoje ćerke Nike, pa ipak, ona je postala sve ono što Jelena nije očekivala. Naime, dok je Atina prava mamina damica, koja obožava modu, Nika je prava kopija tate Duška.

Jelena Karleuša
foto: Instagram

Mlada fudbalska nada ženskog tima "Crvene Zvezde" osim talenta za sport u kome je njen otac briljantan, do nedavno nije marila za modne trendove, ni društvene mreže, što je njenoj majci, kao i starijoj sestri u krvi.

Duško Tošić
foto: Instagram printscreen

Pa ipak, na stranu što je Nika sportski tip, ćerka Jelene Kareluše i Duška Tošića neverovatno je duhovita, što njenu majku oduševljava, a ujedno veoma brižna i inteligentna, zbog čega Jelena nikada nije krila koliko je ponosna na ćerku.

Naime, ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića posvećeno vodi dnevnik, a njena mama neretko na svojim mrežama objavljuje stranice, koje sa uživanjem čita, smejući se Nikinoj iskrenosti i genijalnosti, koja uspeva da nasmeje i milione njenih fanova.

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Nika Tošić poznata je kao miljenica javnosti kada su deca poznatih ličnosti u pitanju, pa tako svaki put iznova očara svojom pojavom i energijom.

A ovoga puta njena mama Jelena je objavila na svom Instagram profilu jednu stranicu iz Nikinog dnevnika koja je mnoge nasmejala do suza.

Iako je Jelena napisala da zna da će se Nika ljutiti, ovako slatku misao je morala da podeli sa svima.

- Iako znam da će se ljutiti, moram da objavim deo dnevnika moje Nikice, ružno je što špijuniram dete, ali kako ovo da ne objavim - napisala je JK uz emotikone koji plaču od smeha.

"Ali, brate moja dadilja Bilja me uvek pita šta sam jela, kao da "vodim računa" . Okej...to boli. A Atina kad pojede nešto mnogo više od mene to jenjoj okej i kaže mi da pazim šta jedem. I ti isto Biljo gledaj svoja posla, ženo! Nisi mi mama. A fazon ona je duplo deblja od mene i skoros am višlja od nje", napisala je Nika i zasmejala naciju.

Bonus video:

00:11

Jelena karleuša uživa u luksuzu

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.