Viđali ste ih u istim kadrovima, ali ovo niste mogli ni da pretpostavite: Ivan Bosiljčić i ćerka Tanje Peternik nisu samo kolege?! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić / Marina Lopičić

samo kolege?!

Viđali ste ih u istim kadrovima, ali ovo niste mogli ni da pretpostavite: Ivan Bosiljčić i ćerka Tanje Peternik nisu samo kolege?! (FOTO)

Tamara Aleksić tumači ulogu Lenke Dunđerski u filmu ‚‚Santa Maria della Salute", polako se probija i postaje prava zvezda
Objavljeno: 09:27h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Mlada glumica Tamara Aleksić koja tumači jednu od glavnih uloga u aktuelnom ostvarenju Zdravka Šotre, nije do sada govorila detaljno o svojim početcima, ali je zato to učinila njena mama, Tanja Peternek.

Sa šminkom je LEPOTICA, ali bez nje....ovako Nikolina Kovač IZGLEDA STVARNO! (FOTO)

Tamara Aleksić, koja tumači ulogu Lenke Dunđerski u filmu ‚‚Santa Maria della Salute", žarko je želela da postane glumica,a ni dobronamerni saveti kolega glumaca i mame je nisu pokolebali.

NAJLEPŠI ČLAN PORODICE Ovako izgleda Luksova ćerka koju do sada niste imali prilke da vidite (FOTO)

Sve je počelo dok je Tamara bila u četvrtom razredu srednje škole. Kada je čula da njena mezimica želi da se bavi glumom, njena mama, novinarka Tanja Peternek, autorka emisije "TV lica... kao sav normalan svet", odmah je pozvala Ivana Bosiljčića.

foto: Damir Dervišagić

- Kada mi je rekla da će studirati glumu, zamolila sam Bosketa, koji je veliki i glumac i čovek, definitivino među pet najboljih u Srbiji, da joj skrene pažnju kakav je to posao. Sećam se da smo se videli posle njegovog koncerta u Sava centru. On ju je posavetovao ‚‚ Biti glumac je najteži posao, a teže od toga je samo biti glumica". Pitao ju je i da li je sigurna da to želi, a ona je bila samouverena ‚‚‚Želim samo to i ništa drugo."

foto: Aleksandar Jovanović Cile
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.