SVE ŽENE NAJBOGATIJEG ČOVEKA NA SVETU: Jednu svi ZNATE, a druga je rodila PETORO DECE i ostala BEZ PARA
Ilon Mask, Foto: Profimedia

hit

SVE ŽENE NAJBOGATIJEG ČOVEKA NA SVETU: Jednu svi ZNATE, a druga je rodila PETORO DECE i ostala BEZ PARA

Buran ljubavni život!

Objavljeno:

Milijarder i novi vlasnik društvene platforme Tviter, Ilon Mask, poslednjih meseci u fokusu je javnosti, što zbog svojih izjava, a što zbog ljubavnog života.

Naime, u martu ove godine, samo nekoliko sati od objave da je dobio drugo dete sa ekscentričnom umetnicom Grejms, milijarder ju je ostavio.

1 / 5 Foto: Profimedia

Ipak, njihov prekid i nije bio previše iznenađujuć s obzirom da Ilon iza sebe ima popriličan broj propalih veza.

Njegova najduža veza bila je sa spisateljicom Žastin Vilson (49). Njihova ljubav počela je još u mladosti, nevinim Elonovim pozivom na sladoled.

Venčali su se u januaru 2000. godine i ubrzo dobili sina Nevadu koji je ubrzo preminuo. Ipak, par je želeo decu što pre. Žastin se podvrgla kroz nimalo jednostavan postupak i rodila blizance.

Potom su ponovili postupak veštačke oplodnje i dobili trojke. Za pet godina carskim rezom rodila je petoro dece.

Zbog nepoznavanja pravne terminologije, Žastin je potpisala predbračni ugovor, kojim se odrekla prava koja joj pripadaju kao supruzi. Ostala je bez svega što je stekla u braku. Jedino što joj je pripalo je vlasništvo porodične vile u Los Anđelesu, koju će dobiti njihova deca čim budu punoletna. Razveli su se 2008. godine.

Već 2010. godine Ilon se venčao sa britanskom glumicom Talulom Rajli, ali taj brak je potrajao samo dve godine.

No, 2013. godine njih dvoje su popravili odnos pa su se ponovno venčali. Uspeli su nekako da "izdrže" u braku do 2016. godine kada su konačno raskinuli odnos.

Iz braka sa Maskom izašla je bogatija za 16 milijardi dolara koje joj je uplatio na bankovni račun. Dovoljno da glumica više ne mora da radi išta do kraja života.

I nakon što je neko vreme proveo na "slobodi" Ilon je ubrzo zaveo bivšu suprugu Džonija Depa, Amber Herd.

Ljubav nije trajali ni godinu dana, ali su često posećivali restorane, a bili su i često viđeni na naslovnicama novina i tabloida. Raskinuli su vezu, kako su tad rekli, zbog prepunih rasporeda, ali da su ostali u dobrim odnosima.

Amber Herd
foto: Print Screen Youtube/Law&Crime Network

I na kraju, ekscentričnu Grejms zamenio je australijskom glumicom Natašom Baset.

Nataša je od Maska mlađa 23 godine, a mnogi misle da je lepu glumicu osvojio bankovni račun Ilona Maska, mada poznanici para misle drugačije.

Nataša Baset se glumom bavi od 14. godine, kada je dobila glavnu ulogu u predstavi „Romeo i Julija”. Odrasla je u Sidneju, a 2019. godine se preselila u Njujork zbog posla.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.