JOVANA JEREMIĆ KAO MOĆNI RENDŽER: Pojavila se u emisiji i ostavila BEZ TEKSTA gledaoce, ovo može samo ONA! (FOTO)
Jovana, Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

AUUUU!

JOVANA JEREMIĆ KAO MOĆNI RENDŽER: Pojavila se u emisiji i ostavila BEZ TEKSTA gledaoce, ovo može samo ONA! (FOTO)

Voditeljka sva u belom, korset glavna tema!

Objavljeno: 14:39h

Popularna voditeljka Jovana Jeremić svakog vikenda iznenadi gledaoce kako sadržajem Jutarnjeg programa, tako i svojim stajlingom, koji je i ovoga puta glavna tema kako na Tviteru tako i na ostalim društvenim mrežama.

1 / 5 Foto: Instagram

Voditeljka se pojavila sva u belom, a o njenom korsetu mnogi pričaju danas.

Izazovna kombinacija pokazala je njeno zategnuto telo, što je jasno da voditeljka ima, budući da ne izlazi iz teretane, ali i vožnja rolera pomaže u svemu ovome!

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

Najviše pažnje privukao je voditeljkin korset, koji je sav u trakama istakao njen bujni dekolte u prvi plan., a komentari su samo pljuštali.

"Au, al si dobra", "Kao moćni rendžer", "Savršeno", "Džepna Venera", "Kakva gu*a", su samo neki od njih.

Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o pevaču Darku Laziću koji je priveden pre neki dan na auto-putu kod Sava centra, kada ga je zaustavio presretač jer je na mestu na kome je ograničenje 80, vozio 117 kilometara na sat.

- Danas ćemo da se bavimo tematikom Darka Lazića kojeg je zaustavio presretač gde je testom utvrđeno da je pevač bio pod dejstvom alkohola i kokaina. Napomenuću da je Laziću vozačka dozvola oduzeta 18.12.2013. godine i svi smo svedoci katastrofalnog udesa koji je imao i nesreće koju je jedva preživeo zbog koje je bio mesecima u invalidskim kolicima. Ja sam tada davala izjavu i rekla da se nadam da je ovo dobra opomena Darku Laziću da odluči da promeni svoj život iz korena, da promeni stil svog života i da se on kao čovek izmeni na bolje. Međutim, izgleda da sam previše dobronamerna i lakoverna i da verujem da ljudi mogu da se menjaju - rekla je Jovana.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.