EKSKLUZIVNI INTERVJU JK otvorila dušu: Mogla sam da ostanem bez Duška! Zvao me je i bio smiren, tek posle mi je rekao istinu!
Foto: Story.rs

Ispovest

EKSKLUZIVNI INTERVJU JK otvorila dušu: Mogla sam da ostanem bez Duška! Zvao me je i bio smiren, tek posle mi je rekao istinu!

Uvek intrigantna zvezda šou-biznisa ističe da se ne plaši ničeg, osim za život svojih najmilijih, i objašnjava kakva su je osećanja preplavila nedavno kada je saznala da se dogodio teroristički napad u Istanbulu, u kom živi i igra njen suprug Duško i gde ona često boravi sa ćerkama
Objavljeno: 09:57h

Jedna od najintrigantnijih javnih ličnosti u celom regionu koja uvek ima spreman odgovor na sve, Jelena Karleuša (38), nedavno je ostala bez reči. I to se dešava, ali u njenom slučaju veoma retko, samo u situacijama kada strahuje za svoje najbliže, ćerke Niku i Atinu, supruga Duška i majku Divnu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Story

Naime, dok je kao gost nastupala na koncertu Saše Matića u Sarajevu, nešto više od 1.000 kilometara odatle, u Istanbulu, gradu u kom njen suprug Duško Tošić (31) od prošle godine brani boje Bešiktaša, dešavao se pakao.

foto: Printskrin/Instagram/karleusastar

Već ko zna koji put najvećim turskim gradom zavladala je jeza izazvana terorističkom akcijom u kojoj je živote izgubilo nekoliko desetina ljudi, dok su stotine ranjene.

foto: Printscreen/Instagram/duskotosic

Ulice nekadašnjeg Carigrada, dragulja na Bosforu, bile su okrvavljene.

foto: Fonetap
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.