PRIRODNA LEPOTICA POBRALA SVE POGLEDE: Stajala je pored Cece Ražnatović na liturgiji, sada je već devojka! (FOTO)
Foto: Milan Maricic/ATAImages.

opa!

PRIRODNA LEPOTICA POBRALA SVE POGLEDE: Stajala je pored Cece Ražnatović na liturgiji, sada je već devojka! (FOTO)

Pevačica joj je kao druga majka

Objavljeno: 23:42h

Ni Ceca, a ni Veljko i Anastasija, nikada nisu krili da u njihovom srcu Lidija, kao i cela porodica Ocokoljić zauzima posebno mesto. Veljko je Lidiju zvao drugom majkom, Anastasija najboljom tetkom na svetu, a Ceca najvećim životnim osloncem.

1 / 9 Foto: Damir Dervišagić

A baš kao što je Lidija Cecinoj deci bila druga majka, isto je tako i Ceca na visokom mestu u srcima svojih sestrića, a posebno sestričine.

Ćerka Lidije Ocokoljić, Helena, godinama je odrastala ugledajući se na jednu od najvećih regionalnih zvezda. Ipak, ona se za pevanje kao profesiju nije odlučila. Međutim, tetka je u njenom životu veoma važna ličnost.

Pored Cece Helena je odrastala a među njima stvorila se i jaka emotivna veza. Ipak, poslednja fotografija sa liturgije iz Hrama Svetog Save javnost je ostavila u šoku. Naime, Ceca i Helena zajedno su bile u crkvi, a spontano uhvaćen trenutak mnoge je iznenadio. Ćerka Lidije Ocokoljić, po stavu, držanju i pogledu tetkina je kopija, a njena lepota biće čuvena baš poput Anastasijine. Helena je odrasla u prelepu devojku, a mnogi primećuju da je ista tetka.

Ceca Ražnatović, Helena Ocokoljić
foto: Milan Maricic/ATAImages.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.