VODITELJKA SLAGALICE SE TADA ODLUČILA NA RADIKALNI POTEZ: Posle razvoda se POKUPILA I OTIŠLA!
Foto: © ATA Images

napustila zajednički stan

VODITELJKA SLAGALICE SE TADA ODLUČILA NA RADIKALNI POTEZ: Posle razvoda se POKUPILA I OTIŠLA!

Bivši suprug voditeljke je Milan Milovanović, a sa njim iz braka ima dve ćerke i jednog sina.

Objavljeno: 19:11h

Kao bomba danas odjeknula je vest da je voditeljka kviza "Slagalica" Marija Veljković u navodnoj aferi sa kaskaderom i rijaliti učesnikom, Urošem Ćertićem. Domaći mediji pišu da se navodno zbog njega i razvela, međutim, ona se povodom celukopne situacije nije oglašavala.

Inače, ekipa emisije "Paparaco lov" uhvatila je voditeljku na beogradskom aerodromu, nakon njenog razvoda. Prema njihovim rečima, ona je tada sletela iz Turske sa najstarijom ćerkom.

Marija Veljković, Uroš Ćertić
foto: RTS printscreen/Filip Plavčić

Bivši suprug voditeljke je Milan Milovanović, a sa njim iz braka ima dve ćerke i jednog sina.

Spekuliše se da su oni defitinitvno stavili tačku na svoj odnos, te da su šanse za pomirenje male, a nakon toga voditeljka je odlučila da napusti zajednički stan. Ona se vratila u svoj stan, koji se nalazi u beogradskom naselju Medaković i u njemu trenutno živi sa decom i psom.

- Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno - rekla je voditeljka nedavno za Hello.

1 / 4 Foto: Printscreen Paparaco Lov

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.