NAKON SVIH SKANDALA USLEDIO JE NOVI: Dušica Grabović uradila nešto baš PERVERZNO!
Dušica Grabović, Foto: Silver

šok

NAKON SVIH SKANDALA USLEDIO JE NOVI: Dušica Grabović uradila nešto baš PERVERZNO!

Kao da sve to nije bilo dovoljno, Dušica je, narodski rečeno, "zamešala" i to pravo u kameru, zbog čega su se društvene mreže naprosto "usijale" od komentara

Objavljeno:

Pevačica Dušica Grabović nedeljama unazad ne prestaje da intrigira domaću javnost.

Dušica je ponovo dolila ulje na vatru tako što je objavila na Instagramu video zapis iz jednog noćnog kluba u kom ju je bilo moguće videti u veoma izazovnoj haljini koja je akcenat stavljala na bujne grudi.

1 / 5 Foto: Kurir

Kao da sve to nije bilo dovoljno, Dušica je, narodski rečeno, "zamešala" i to pravo u kameru, zbog čega su se društvene mreže naprosto "usijale" od komentara.

Podsetimo, Grabovićeva se nedavno našla u nimalo prijatnoj situaciji kada je, povodom afere elitna prostitucija, gostovala u jednoj emisiji zajedno sa pevačicom Izvorinkom Milošević koja je imala jasan stav o svemu tome.

- Ja tih 45.000 evra (prim.aut. visina bakšiša koji je Dušica, prema sopstvenom priznanju, dobila na jednom veselju) nisam zaradila čitav život pevajući po raznim vlaškim svadbama. Znamo da su oni najbogatiji ljudi u Srbiji, a kažu da znaju da pevam! Omladina ne treba da se ugleda na ovakve naslove. Omladina treba da ima druge idole. - kaže pa dodaje:

1 / 1 Foto: Printscreen

Oni trebaju valjda na sebi da rade i da završe škole. Da imaju nešto, opipljivo i normalno. Oduvek su bile prostitutke i oduvek je bilo to, od pitaj Boga kada. Da li to treba legalizovati, šta to znači? Znači da jedna devojka iz Medveđe ima 18 godina... Ona sad vidi da je legalizovana prostitucija i seti se da nema pare za cipele. Iskopa ljude i tako počinje sunovrat omladine. Što se mene tiče treba reći stop. Proteraj to, neka tamo radi na zapadu, ali ovde ne! - rekla je ona.

Bonus video:

00:28

Dušica Grabović posle skandala od njega se ne odvaja

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.