Venčanje uz srpske običaje: Naša MIS TRANS se udala za milionera i to kakvog, a prodala je poznata...(FOTO)
Foto: Facebook/Jelena Kleinschnitz

kažu da je ona dvojnica JK

Venčanje uz srpske običaje: Naša MIS TRANS se udala za milionera i to kakvog, a prodala je poznata...(FOTO)

Jelena Klajnšnic, jedna od najlepših srpskih transrodnih osoba, nedavno je izgovorila sudbonosno "da"
Objavljeno:

Jelena je u sredu, 14. decembra, sudbonosno da rekla Patriku, evromilioneru koji se bavi finansijama, a koji je pola Amerikanac, pola Austrijanac.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ceremonija venčanja održana je u opštini u Beču, nakon čega su mladenci sa tridesetak svatova slavili u srpskom restoranu “Nacional” u bečkom 15. bicirku.

Celo veče slavilo se uz narodnjake, a u lumpovanju su prednjačili mladoženja i gosti s njegove strane, otkriva jedan od svatova.

- Jelenu su, po srpskim običajima, mladoženjini morali da kupe. Prodao ju je Stefan, poznatiji kao transaktivistkinja Štefica, pošto je Jelenin brat poginuo, a ona Stefana gleda kao brata. Jelena je prodata za 1.000 evra - otkriva naš izvor.

Interesantno je da je otac Jeleninog muža bio evangelistički svešetnik, kao i da je među gostima na venčanju bio i hodža.

Jelena je, inače, poznata po tome što je 2013. godine na izboru u Beču osvojila titulu balkanske mis trans, kao i po tome što je sa folk pevačicom Stojankom Novaković Stojom prošle godine snimila spot za pesmu “Ti, brate, imaš sve”.

Mnogi je smatraju i nezvaničnom dvojnicom Jelene Karleuše. Evo kako je Jelena izgledala na venčanju:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.