CECA I NOVI ZET SE JOŠ NISU UPOZNALI, a sada je OTKRIVENO kada će se to DESITI
Foto: Damir Dervišagić

hit

CECA I NOVI ZET SE JOŠ NISU UPOZNALI, a sada je OTKRIVENO kada će se to DESITI

Nemanja će u Srbiju doći u maju

Objavljeno: 21:11h

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović mesec dana uživa u ljubavi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a folk zvezda Ceca Ražnatović, kako Telegraf.rs saznaje, upoznaće Nemanju u maju, za ćerkin rođendan.

Anastasija je trenutno u Španiji kod Nemanje, gde uživa i provodi vreme sa njim i njegovom porodicom, koju je već upoznala, a s druge strane, Ceca i Gudelj se još uvek nisu upoznali.

1 / 6 Foto: EPA/Miguel A Lopes, Printscreen

Nemanja će u Srbiju doći u maju, kada je i Anastasijin rođendan, a kako tvrdi naš izvor, tada će upoznati i folk zvezdu.

- Anastasija je trenutno kod Nemanje jer on ne može da dođe u Srbiju zbog obaveza u klubu i gustog rasporeda do kraja sezone. Za vikend igra bitnu utakmicu protov Reala, za koju se posebno sprema - rekao je izvor za Telegraf

- U maju se završava sezona i Nemanja će tek tada moći da dođe u Srbiju. Kako je baš u periodu njegovog dolaska u prestonicu Anastasijin rođendan, u tom periodu ili baš na proslavi će upoznati Cecu - dodao je izvor.

Podsetimo, Anastasija i Nemanja u vezi su mesec dana, a iako se poznaju duži vremenski period, "varnice" među njima sevnule su tek nedavno, kada je fudbaler boravio u Srbiji.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreos/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.