Lukas, Ceca, Brena ili Đani - ko je napravio veću feštu za slavu? Žito, evri, alkohol i trubači, a za mikrofonom i na stolu... (FOTO)
Foto: Espreso

Srećna slava domaćine!

Lukas, Ceca, Brena ili Đani - ko je napravio veću feštu za slavu? Žito, evri, alkohol i trubači, a za mikrofonom i na stolu... (FOTO)

Ko se najviše otvorio za slavu od estradnih zvezda? Pogledajte šta je sve bilo na meniju, ko je pevao, ko je bio među zvanicama i shvatićete da su ovo verovatno najprestižnija okupljanja u zemlji!
Objavljeno:

Srpska estrada voli da za krsnu slavu počasti porodicu, goste, prijatelje i novinare. Naše najpoznatije zvezde se mole svom svecu, zaštitniku doma, za zdravlje i blagostanje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Zorana Jevtić

U molitvama pred svećom ne zaostaju estradnjaci, a baš kao što i običan narod najviše slavi svetog Aranđela i Nikolu, tako su ove dve slave najpopularnije i među pevačima.

Lepa Brena i Boba

Teniska legenda Boba Živojinović i Lepa Brena slave krsnu slavu Aranđelovdan, a na njihovoj slavi bilo je pola naše estrade, ali i rodbine.

Neizostavna je bila buduća snajka Aleksandra Prijović.

Sve je bilo kako nalaže tradicija, a svi u porodici su pomagali.

No Đani no Slava!

Popularni folker Radiša Trajković Đani proslavio je Aranđelovdan, a kolege su bile zadužene za odličan štimung.

Najgalantniji su bili domaćini, koji su za svaku pesmu koja ih je gađala u srce Dragom Domiću i Andreani Čekić davali po stotinu eura.

foto: instagram/sladja_carpediem

Da je u Đanijevom domu više nego odlična atmosfera nakon dobre klope, pokazuje i snimak koji je jedna od gošći na slavi, pevačica “Granda” Ana Sević objavila na svom profilu na Instagramu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.