PAZI PAPARAZZO! EVO ŠTA RADI SRPSKI GLUMAC TIHOMIR STANIĆ: U opuštenom izdanju, ovakvog ga NE ZNAMO!
Tihomir Stanić, Foto: Promo

uhvaćen

PAZI PAPARAZZO! EVO ŠTA RADI SRPSKI GLUMAC TIHOMIR STANIĆ: U opuštenom izdanju, ovakvog ga NE ZNAMO!

Uhvatili smo našeg poznatog glumca u ležernoj šetnji Beogradom

Objavljeno:

Jedan od najpoznatijih glumaca, sa 40 godina karijere, Tihomir Stanić, publici je poznat po mnogim ozbiljnim ulogama te nemamo priliku da ga često vidimo u nekom opuštenom izdanju.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Međutim, Espreso paparazzo je budan 24/7 i retko šta može da nam promakne.

Naime, rano jutros smo naišli na pomenutog glumca. On je šetao psa centrom grada i delovao vrlo opušteno i raspoloženo.

Fotografiju sa lica mesta pogledajte ispod:

Tihomir Stanić
foto: Privatna arhiva

Podsetimo, glumac je skoro itakao da su mu mnogi glumci bili uzor, kao što je on mladim glumcima danas.

- Trudio sam se ceo život da budem dobar, 40 godina sam u ovoj profesiji, a ako imam tu titulu znači da su mnogi pomrli kojima sam se divio, divio sam se mnogima, a to su mi bili drugovi. Imao sam sreću da mi to budu drugovi s kojima sam imao dobre i divne odnose. Među njima su Petar Kralj, Đuza Stoiljković, Ljubomir Tadić, imao sam sreću da igram sa Mirom Stupicom, sa velikim glumcima u Novom Sadu, Batom Životićem, Stevanom Šalajićem, Milicom Radaković, sa Ružicom Sokić - kaže glumac za “Blic“ i dodaje da Srbija ima blago, a da su to mnogi mladi glumci:

- Mi smo talentovana nacija i imamo mnogo dobrih glumaca. Mladi glumci su divni, bolji su od nas zato što se bore sa svetskim glumcima, a nekada je samo Fest bilo mesto gde smo mogli da vidimo te velike svetske produkcije. Sad zahvaljujući platformama mladi glumci gledaju sve odmah, sve što izađe u svetu mogu da vide i parametrima se rukovode.

Tihomir Stanić
foto: Filip Plavčić

Stanić je imao bezbroj velikih uloga među kojima su uloge u filmu “Bekstvo“, “Očevi i oci“, “Cvetovi zla“, ali i poslednja u filmu “Zlatni dečko“, ali on je izdvojio ulogu iz filma koji smatra remek-delom.

- Bezbroj filmova, među njima i “Skupljači perja“, to je remek-delo, svetski tip i bezbroj drugih. Odrastao sam uz partizanske filmove, voleo sam te glumce - kaže Tihomir, a glumicu koju je izdvojio i s kojom je radio bila je Mira Furlan.

- Skoro je neverovatno reći nekoga, a ne uvrediti druge, ali recimo prvo mi je pala na pamet Mira Furlan. Posle sam imao sreću da igramo zajedno u filmu “Turneja“ koji sam sa Svetozarom Cvetkovićem producirao, zajedno smo producirali taj film. Mira je došla iz Amerike da igra u našem filmu - rekao je on tada za Blic.

Bonus video:

01:42

Tihomir Tika Stanić o deci i omladini u Realnoj priči

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.