RAZGOVOR PREOKRENUO NJEGOV ŽIVOT ZA 360 STEPENI! NEPRIZNATI SIN MIROSLAVA ILIĆA PRIČAO SA OCEM: Razočarao ga pevač!
Devin Antonović, Foto: Nemanja Pančić, Nemanja Nikolić

Neočekivao

RAZGOVOR PREOKRENUO NJEGOV ŽIVOT ZA 360 STEPENI! NEPRIZNATI SIN MIROSLAVA ILIĆA PRIČAO SA OCEM: Razočarao ga pevač!

Miroslav i Devin čuli su se telefonom

Objavljeno:

‒ Istina je jedna i od nje se ne može pobeći. Meni u životu više nije potreban otac i zahvalan sam što sam oduvek imao hrabru i požrtvovanu majku sa živcima od čelika ‒ izjavio je, između ostalog, Devin Antonović početkom aprila, po izlasku iz Palate pravde gde se godinama vodi proces protiv Miroslava Ilića koga je Mirjana Antonović označila kao biološkog oca svog sina.

Miroslav Ilić, Mirjana Antonović
foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

Čije gene zapravo nosi Devin je saznao 2008. godine, kada je imao 22 godine. Dotle je mislio da je njegov pravi otac Danijel Antonović, sa kojim je njegova majka bila u braku.

‒ Pozvao sam Miroslava ubrzo pošto sam saznao istinu i rekao mu: „Je l' to Miroslav Ilić? Ovde Devin, tvoj izgubljeni sin iz Amerike.“ Nastala je pauza posle koje je odgovorio: „Drago mi je da si živ i da si dobro“. Pričali smo o raznim stvarima, čak i o fudbalu. Kasnije smo još nekoliko puta komunicirali i dogovorili se da se nađemo u Beogradu. Kupio sam kartu, ali me je, nažalost, nedelju dana pred put Miroslav nazvao i otkazao viđanje ‒ opisao je Devin, koji je po profesiji lekar anesteziolog, kako je počela njegova porodična saga, kojoj se još ne nazire kraj.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

‒ Nisam ljut, ali osećam potrebu da ga upoznam i porazgovaram sa njim ‒ pričao je svojevremeno Devin ne krijući da mu je najveća želja da zagrli oca.

Četrnaest godina kasnije kaže:

‒ Teško mi je palo razočaranje i saznanje da moj otac nije onakav kakvog sam ga zamišljao.

Bonus video:

01:47

MIROSLAV ILIĆ NA ZAVRŠNOM ROČIŠTU: Evo šta je okupljenim novinarima poručio pred presudu

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.