VIKI NA ČELU FIRME! Postala DIREKTORKA, a od ovoga će zaraditi MILIONE!
Foto: Ana Paunković

hit

VIKI NA ČELU FIRME! Postala DIREKTORKA, a od ovoga će zaraditi MILIONE!

Uz njenu fotografiju, ostavljeni su i kontakt podaci

Objavljeno:

Pevačica Violeta Viki Miljković, osim što je decenijama već pevačica, direktorka je i firme koja se uspešno bavi prodajom nekretnina.

Naime, na jednom Instagram profilu, kao reklama, pojavila se pevačicina fotografija, a u opisu slike je pisalo da je direktor, ali i ovlašćeni prodavac.

Uz njenu fotografiju, ostavljeni su i kontakt podaci, a očigledno da ja Violeta, a ne njen suprug, na čelu firme koja posreduje u prodaji neretnina gde je cena kvadrata najskuplja u Srbiji.

U Beogradu na vodi, cena kvadratnog metra ide i do 10.000 evra, dok je najjeftnija cena oko 3.000 evra.

Na društvenim mrežama, posebno na Tviteru, odmah su usledili mnogobrojni komentari.

1 / 7 Foto: Ana Paunković

"Zar ona nije samo kupila stan?", "Viki kad ustane prvo pošalje mejlove", "Svaka čast", "Nema 'leba od pevanja, nekretnine su nekretnine", "Prava direktorka, nema šta" - pisali su tviteraši.

Podsetimo, Viki Miljković kupila je čak tri stana u Beogradu na vodi, a onaj u kojem živi je već nekoliko puta pokazivala na društvenoj mreži Instagram.

Osim mnogobrojnih uspeha na muzičkom planu, Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške dobili su i prestižno priznanje i na polju nekretnina, a oni očigledno sve bolje posluju, te su uložili i u marketing.

Bonus video:

01:04

Viki u crvenom zapalila masu na Zlatiboru za doček!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.