MILJANA PRETUKLA DEČKA U ZADRUZI, HISTERISALA I IMALA NAPAD: Jezive scene raskida, gušila se i udarala svim silama!
Foto: Printscreen Zadruga

šok

MILJANA PRETUKLA DEČKA U ZADRUZI, HISTERISALA I IMALA NAPAD: Jezive scene raskida, gušila se i udarala svim silama!

- On će da plati najskuplju kiretažu! On je g***o od čoveka.

Objavljeno:

U rijalitiju "Zadruga" sinoć je nastao pravi haos.

Naime, kada je Miljani Kulić pušten snimak na kojem njen dečko Nenad Macanović Bebica priča sa Stefanom Karićem, Nišlijka je doživela pomračenje, te ga je istukla u programu uživo.

Miljana Kulić
foto: Printscreen Zadruga

Bebica je Stefanu rekao, da sazna da je Miljana trudna on bi joj platio kvalitetnog doktora, kako bi abortirala, jer navodno njih dvoje u tom trenutku nisu bili u vezi, pa nema potrebe da mu ona rodi dete.

Kada je to čula, Miljana je počela da viče na Bebicu i da ga tuče, a onda je krenula da se guši od besa, a zadrugari su se zabrinuli da to ne izmakne kontroli, pa su je smirivali.

- Ima minut da napusti Zadrugu, sva se tresem. Hoću da napusti Zadrugu, dajte mi nešto da ga zadavim. Napolje, napolje, napolje! Moj tata ti je j***o majku! Mi smo ustvari braća, moj tata ti je j***o majku! Izlazi bre odavde! Kući, p***a ti materina! Kući kod dece, p***a ti materina, da te ne gledam više! - besnela je Miljana, pa nastavila:

- On će da plati najskuplju kiretažu! On je g***o od čoveka. Da sam znala, ne bih se pomirila sa njim. Nije mi dobro, Milane. Nikad nije svr*io u mene, nismo pravili decu! - vikala je Miljana iz sveg glasa onda ju je uhvatio napad gušenja.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Bonus video:

00:15

Prvi nastup Miljane Kulić, zadrugarka pevala u Zagrebu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.