Levu ruku i nogu NISAM OSEĆAO! Bivši farmer o teškim trenucima posle OPERACIJE TUMORA NA MOZGU! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Despot Stefan

potresna ispovest

Levu ruku i nogu NISAM OSEĆAO! Bivši farmer o teškim trenucima posle OPERACIJE TUMORA NA MOZGU! (FOTO)

Uspešni bodibilder i učesnik sedme sezone najgledanijeg rijalitija u regionu "Farma", Stefan Despotović Despot, prošao je kroz veoma težak period u životu otkako je saznao da ima tumor na mozgu
Objavljeno:

Zaposleni u bolnici gde je operisan potpuno su ga oduševili i ulili mu nadu da će sve proći u najboljem redu, što je doprinelo tome da Stefan nema strah od operacije.

"Ljudi u Banjaluci su neverovatni, obraćaju pažnju na pacijente. Kad sam otišao tamo, bio sam uplašen, a čekali su me osmesi sa svih strana - od tetkice koja čisti do sestara i doktora. Posebnu zahvalnost dugujem doktoru Joksimoviću. On je najbolji doktor kada je reč o operacijama tumora na mozgu u regionu, a mislim i u Evropi. Moja operacija je trajala oko šest i po sati. Tumor je bio kao jedan poveči grejp, zauzimao je gotovo trećinu glave, što je mnogo, s obzirom na to da ja nisam imao nikakve simptome", ispričao je Despot.

Nakon operacije usledio je naporan proces oporavka, ali je Stefan osnažio svoju psihu i nastavio da se bori.

"Nakon operacije sam brzo stao na noge, ali sam prvih dana imao problem sa levom rukom i nogom, nisu funkcionisale uopšte i to mi je, psihički, najteže palo. Samo ja znam šta se odvijalo u mojoj glavi tada, s obzirom na to da sam sportista... Bilo je veoma teško, ali ja sam se zainatio i rešio sam da kroz to prođem sam. Sve je u glavi, ako odlučite da vas nešto ne boli, to stvarno neće boleti. Kada vam se dogodi ovako nešto potpuno promenite pogled na svet. Na primer, ja sam pre bio mnogo negativan, stalno sam bio namršten i ništa me nije zadovoljavalo. Danas me srećnim čini kad vidim da je napolju sunčano, da mogu da šetam", rekao je bodibilder.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pink.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.