Levu ruku i nogu NISAM OSEĆAO! Bivši farmer o teškim trenucima posle OPERACIJE TUMORA NA MOZGU! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Despot Stefan

potresna ispovest

Levu ruku i nogu NISAM OSEĆAO! Bivši farmer o teškim trenucima posle OPERACIJE TUMORA NA MOZGU! (FOTO)

Uspešni bodibilder i učesnik sedme sezone najgledanijeg rijalitija u regionu "Farma", Stefan Despotović Despot, prošao je kroz veoma težak period u životu otkako je saznao da ima tumor na mozgu
Objavljeno:

Dvadesetpetogodišnji sportista uhvatio se u koštac sa problemom i borio se, u čemu su mu pomogli porodica, prijatelji, ali i javne ličnosti i bivši cimeri sa imanja u Lisoviću.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nakon brojnih humanitarnih akcija, novac je skupljen, Despot je uspešno operisan, a sada se priseća puta koliki je put prešao otkako je saznao da je bolestan, pa sve do operacije i procesa oporavka.

"Trebalo je da idem na neki sastanak sa verenicom, kada je počela da me boli glava. Imao sam pritisak 145 sa 135. To je bilo predinfarktno stanje, mogao sam da umrem. Ja ni tada nisam hteo da idem kod doktora, ali me je verenica Mirna ubedila. Ipak, imao sam veoma neprijatno iskustvo sa doktorom. Razumem da on mora da mi kaže realno stanje stvari, ali je bio veoma grub. Rekao mi je: "Slušaj dečko, znam da imaš 25 godina, ali nakon operacije postoji velika mogućnost da ti leva ruka i noga ostanu nepokretni." Rekao je to potpuno hladnokrvno, nije mi dao nikakvu nadu. Ali posle mi je doktor Miloje Joksimović iz Banjaluke ulio neverovatno poverenje", rekao je Despot na početku ispovesti.

"Pre operacije pokušao sam i sa alternativnom medicinom, i tih mesec dana su bili veoma teški jer nisam smeo ništa da jedem. Smeo sam samo da pijem vodu i da jedem neke klice i presnu hranu, bez soli, bez ičega. Ali nisam imao bolove, onda se stanje pogoršalo. Zbog toga sam morao da odem na operaciju pre dogovorenog termina. Eto, ja se, na primer, puta od rodnog mesta do Banjaluke ne sećam uopšte".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.