Ma, `de zna?! Odakle Simonu Kariću titula De u prezimenu?! Jurio je Cecu, JK i Naomi! (FOTO)

Kompleks De Karić!

Ma, `de zna?! Odakle Simonu Kariću titula De u prezimenu?! Jurio je Cecu, JK i Naomi! (FOTO)

Simon De je bez dileme najekscentričniji od svih Karića
Objavljeno: 11.11.2015. 09:26h
Simon de Karić, sin Dragomira Karića koji živi u Americi i Kanadi je svom imenu, o čemu su već pisali domaći mediji, samoinicijativno dodao plemićko "de".

Mlada s najvećim dekolteom na svetu! Ovako je bilo na venčanju Simona de Karića! (FOTO)
 
 

A photo posted by Simon De Karic (@simondekaric) on


Smešno ili morbidno: S kim sve Neda Ukraden ima umirući selfi? (FOTO) (MEME)

Zvanično, Simon je angažovan u "filmskoj i muzičkoj produkciji", dok nezvanični izvori tvrde da je naprosto "bonvivan" koji živi od porodičnog novca.Crnokosa devojčica na ovoj pohabanoj slici je danas najveća balkanska i srpska zvezda! (FOTO)

Od njegovih do sada zabeleženih ljubavničkih izleta, u istoriju je ušlo nekoliko. Pre svih, tu je priča o tome da je u jednom beogradskom restoranu otkupio svaki predmet koji je na tom mestu dotakla Ceca Ražnatović i da je potom helikopterom otišao na Kopaonik da je nađe.
 
Opet šokira! Nećete verovati šta smo našli u knjizi Zorannah! (FOTO)

Kako na takvo udvaranje Ceca nije odgovorila, Simon se posvetio ostatku estrade. Na opšte zgražanje familije pokušao je da se približi sveže razvedenoj Jeleni Karleuši, koja je bila udata za Bojana Karića, ali ni od toga nije bilo ništa.Najneverovatnija od svega ipak je priča o navodnoj vezi Simona de Karića sa manekenkom Naomi Kempbel prigodno ilustrovana njihovim zajedničkim fotografijama. Uprkos silnim teorijama o mogućnosti da Karići konačno dobiju tamnoputu snajku, na ovu besmislicu ipak se nije upecao niko sem domaćih tabloida.
 
 

A photo posted by Simon De Karic (@simondekaric) on


Nedavno je Simonu pošlo za rukom da se oženi jednom manekenkom. Simon i Tamara Nikolić, venčali su se pred mnogobrojnim zvanicama na glamuroznoj proslavi početkom novembra. 

(A. Đ.)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media