VODITELJKA GRANDA JE BILA MILJENICA, A ONDA SE SAZNALO ZA ZLOSTAVLJANJE: Pretrpela je UŽAS, BEBA NIJE PREŽIVELA!
Buba, Foto: Printscreen Instagram/corvax111

Strašno!

VODITELJKA GRANDA JE BILA MILJENICA, A ONDA SE SAZNALO ZA ZLOSTAVLJANJE: Pretrpela je UŽAS, BEBA NIJE PREŽIVELA!

Nestala sa televizije, evo kako sada izgleda

Objavljeno:

Sećate li se lepe Ljubinke Bube Dobrosavljev, nekada omiljenog televizijskog lica? Karijeru je počela kao voditeljka u informativnoj redakciji televizije Studio B, gde ju je primetio večiti „lovac na talente“ Saša Popović i ponudio joj da vodi Zvezde Granda.

Šarmantna Buba preko noći je postala miljenica publike, neko vreme uživala je veliku popularnost, a onda je usledio skandal koji je sve promenio.

Ljubinka Buba Dobrosavljev
foto: Facebook

Naime, krajem 2011. godine Srbiju je rasplakala potresnom pričom o zlostavljanju koje je pretrpela od tadašnjeg emotivnog partnera. Prema njenim rečima, dečko sa kojim je živela fizički ju je zlostavljao do te mere da je u četvrtom mesecu trudnoće pobacila.

Ljubinka je nakon traume kroz koju je prošla ispričala sve detalje:

- Tukao me je. Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije - ispričala je svojevremeno Buba Dobrosavljev i dodala.

- Bio je šarmantan. Došlo je do trudnoće. Htela sam da verujem da će sve biti u redu, iako smo se malo poznavali. Ali sam još na moru shvatila da je nervozna i labilna osoba. Nesigurna. Ništa u životu nije uspeo da dovrši do kraja. A stalno je ponavljao da je savršeno psihički zdrav. U sedmoj nedelji trudnoće postao je agresivniji. Nije bio sposoban da se nosi sa činjenicom da će postati otac. Odlučila sam da odem sa mora, jer je, na primer, insistirao da se vozim motorom, što mi je bilo zabranjeno zbog trudnoće. Htela sam kući, ali se on nije složio. Moja majka se umešala i uspela je da ga nagovori da me pusti. Došla sam da razmislim šta ću dalje - objasnila je Buba.

Ljubinka Buba Dobrosavljev
foto: Printscreen instagram

– Tukao me je. Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije. Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome… Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha. Poslednje čega se sećam su reči: „Ubiću te, odrobijaću te u CZ-u!“ On se osvestio u jednom trenutku i pobegao iz stana. Bila sam užasno uplašena za sopstveni život, zvala sam sestru da dođe po mene. I sada sam uplašena, ali više ne želim da ćutim – ispričala je tada voditeljka tada za “Puls”.

Danas Ljubinka izgleda prelepo, uprkos svim lošim stvarima koje je preživela u svom najgorem periodu života:

Posle svega što je proživela, ona se povukla sa malih ekrana, a u međuvremenu je izdala knjigu, ali i pronašla svoje mesto u politici.

U sklopu jedne partije počela je da se bavi borbom protiv nasilja nad ženama.

1 / 4 Foto: Printscreen youtube

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.