OVO SRBIJA JOŠ NIJE VIDELA: Milica Pavlović predstavila pesmu BOGINJA! (VIDEO)
Foto: prtsc/yotube

premijerno

OVO SRBIJA JOŠ NIJE VIDELA: Milica Pavlović predstavila pesmu BOGINJA! (VIDEO)

Milica kaže da se na novom albumu nalazi sedam novih pesama, i da će nakon uspešne promocije svakog dana izlaziti po jedan singl i jedan spot
Objavljeno: 11:56h

Pevačica Milica Pavlović vredno je radila na svom novom cd - u i konačno je ugledao svetlost dana. Posle promocije za novinare i kolege Milica je premijerno predstavila i naslovnu numeru sa svog drugog albuma ''Boginja''.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Milica kaže da se na novom albumu nalazi sedam novih pesama, i da će nakon uspešne promocije svakog dana izlaziti po jedan singl i jedan spot.

foto: prtsc/yotube

- Samo za jednu numeru nisam snimila spot jer sam perfekcionista ali to ne znači da je neću ekranizovati već u januaru ili februaru. Pored ekipe saradnika koji su radili "Senjoritu", imala sam pojačanje jer je pesme radio i Goran Ratković Rale, Marina Tucaković i na moje veliko zadovoljstvo grčki kompozitor Fivos - rekla je pevačica.

Pogledajte "Boginju":

Pavlovićeva kaže da ništa ne prepušta slučaju kada je njena karijera u pitanju, pa je tako za ovaj album snimila duet sa legendarnim pevačem Bijelog dugmeta Alenom Islamovićem.

foto: prtsc/yotube

- Verujem da dobri ljudi privlače dobre stvari i takva energija ne samo da može da izazove pažnju već i da napravi odlične rezultate. Kad je nastala pesma "Još se branim ćutanjem" mušku deonicu koja je visoka mogao je samo jedan čovek da otpeva. Autor pesme Goran Ratković Rale je predložio da to bude Alen Islamović i on je odmah prihvatio. Sad kad uđem u prodavnicu ili taksi svi se okreću i kažu ''Ali pesma sa Alenom je... i ne završe rečenicu koliko su oduševljeni - iskreno kaže Milica.

(Espreso.co.rs / Grandonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.