MARKO ŽIVIĆ JE VOLEO NJU: Niko nije znao da je su zajedno 10 godina!
Marko Živić, Foto: Youtube/printskreen

šok

MARKO ŽIVIĆ JE VOLEO NJU: Niko nije znao da je su zajedno 10 godina!

On je to prihvatio, naročito jer ni sam nije želeo da bude predmet interesovanja medija i javnosti, generalno

Objavljeno: 17:05h

O privatnom životu Marka Živića, koji je pre dva dana sahranjen na Novom groblju, vrlo malo se zna, osim da je bio u braku s voditeljkom Natašom Pavlović.

Ipak, na večnom ispraćaju pažnju je privukla devojka koja je sve vreme bila uz glumčevu porodicu, a sa kojom se, kako su otkrili mediji, zabavljao punih deset godina. U pitanju je Maja Arsić, šminkerka zaposlena u Pozorištu na Terazijama, gde je i upoznala glumca, koji je bio stalni član te kulturne ustanove.

Sahrana glumca bila je veoma potresna, posebno za njegovu porodicu, koja ga je u neverici i u suzama ispratila na večni počinak. Pored brojnih kolega i prijatelja koji su došli da se poslednji put pozdrave sa Živićem, u prvim redovima je bila i njegova dugogodišnja devojka Maja. Ona je sve vreme plakala, a gotovo da se nije odvajala od glumčeve sestre Nevene, koja je takođe bila neutešna.

1 / 6 Foto: SvetPlus Info/Youtube

Markova partnerka izazvala je veliku pažnju javnosti, posebno zbog toga što se o njihovoj vezi nije znalo ništa. Naš izvor blizak glumcu kaže da to i ne čudi, jer se on uvek trudio da svoj emotivni život drži podalje od očiju javnosti, a na tome je insistirala i Arsićeva.

Naime, Maja nikada nije želela da se eksponira u javnosti, da bude deo "džet-seta", već je želela miran i normalan život. To je i na samom početku veze tražila od Marka i rekla kako bi volela da njihov odnos ostane samo njihov.

On je to prihvatio, naročito jer ni sam nije želeo da bude predmet interesovanja medija i javnosti, generalno. Iako se nisu eksponirali, na Instagram profilu Marka Živića može se naći jedna fotografija s partnerkom kada su pre dve godine bili na odmoru na Zanzibaru ( na slici devojka do Marka).

Inače, kako izvor kaže, Marko i Maja su se poznavali mnogo pre nego što su otpočeli vezu, što i ne čudi, s obzirom na to da su radili u istom pozorištu. Iako su se gotovo svakodnevno sretali, u početku nisu bili bliski, međutim, sve se promenilo kada su se jednom prilikom slučajno sreli u gradu.

1 / 5 Foto: Nikola Anđić

Našli su se u zajedničkom društvu, gde su razgovarali mnogo opuštenije nego na poslu, i prosto su shvatili da se jedno drugome dopadaju. Ubrzo nakon toga su započeli vezu, koja je trajala punih deset godina, sve do njegovog tragičnog odlaska.

Marko i Maja su imali velike planove za budućnost. Njih dvoje su godinama unazad živeli zajedno, odlično su se slagali i funkcionisali, a nedavno su nabavili i prvog zajedničkog kućnog ljubimca, psa terijera za kog su bili jako vezani, kaže naš sagovornik.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.