NE MOGU DA LAŽEM MANDINO I MOJE DETE: Progovorila Anja, udovica glumačke legende
Foto: Story

posle šest meseci

NE MOGU DA LAŽEM MANDINO I MOJE DETE: Progovorila Anja, udovica glumačke legende

Nakon iznenadne smrti Milorada Mandića Mande, njegova udovica Anja još uvek pokušava da se navikne na život bez supruga
Objavljeno:

Šest meseci nakon iznenadne smrti Milorada Mandića Mande, njegova udovica Anja još uvek pokušava da se navikne na život bez supruga.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Glumica, koja je trenutno preokupirana probama za mjuzikl "Pepeljuga", otkriva kada joj Manda najviše nedostaje, i kako sve to podnosi njihov sin Andrija.

- Suprug mi nedostaje na svakodnevnom nivou. Ali, čovek vremenom nauči da se oslanja na sebe. Čovek kada shvati da ništa nije čvrsto u njegovim rukama, ima priliku da se samo osloni na sebe i na svoje prijatelje. A tada bi ne znate koliko ste spremni da hodate kroz život bez straha. Meni ništa drugo ne ostaje nego da se oslonim na samu sebe - rekla je Anja Mandić u intervjuu za Blic.

foto: Nebojša Mandić

Glumica priznaje kakav odnos ima sa desetogodišnjim sinom Andrijom, kao i kako on podnosi veliki gubitak.

- Jako je važno imati sa detetom otvoren odnos. Kao što dete ne sme da laže svog roditelja, tako i obrnuto. Bitno je da kažete detetu i kada nismo dobro. Mi nismo neljudi i superljudi. Imamo prava da nešto i ne znamo. Imamo prava i da se ne snađemo. Mislim da je to ono što daje njima sigurnost sutra kada se sretnu sa stvarima koje su im neobjašnjive da mogu da kažu sebi, ok ne razumem, ali idemo polako. Uvek mi je bilo važno da sa sinom budem otvorena. Tako je bilo i u ovoj situaciji. On je pre svega jedno svesno dete, i mi vrlo otvoreno pričamo o stvarima, to je naša realnost - priča Anja.

foto: Damir Dervišagić

Nakon veoma turbulentne 2016. godine, Mandina supruga Anja nema velika očekivanja od sledeće godine.

- Ja sam neko ko nema velika očekivanja. Mene je život tako naučio. Oslanjam se na sebe. Neko sam ko je uvek dosta radio, i ko je vredan i odgovoran.Očekujem da svi budemo dobro - kaže Anja Mandić.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.