UHVAĆEN NIKOLA RAĐEN!
Foto: Dragana Udovičić, Emilija Jovanović

USKORO SAOPŠTENJE

UHVAĆEN NIKOLA RAĐEN!

- Jutros u 04.45 časova na benzinskoj pumpi u usla je Milica Ristic uplakana i radnici ispričala da ju je u stanu pretukao decko.

Objavljeno: 15:49h

Vaterpolista Nikola Rađen prijavljen je od strane devojke Milice Ristić jutros oko 4.45 časova kada je ona dotrčala na benzinsku pumpu u blizini njegovog stana gde žive.

Radnica sa pumpe pozvala je policiju koja je ispitala Milicu, a zatim su se uputili u Nikolin stan. Ipak, njega jutros tamo nisu zatekli, a on se kasnije sam prijavio u policijskoj stanici u kojoj je dva sata davao iskaz.

1 / 6 Foto: © ATA Images

Nikola Rađen se pojavio ispred svoga stana i otkrio šta će dalje preduzeti.

- Nema potrebe, uskoro ću se obratiti saopštenjem za medije - kazao je Nikola koji je dva sata bio u policiji, a na pitanje kako je Milica, nije želeo da odgovori:

- Sve sam rekao - kazao je bivši vaterolista i ušao u zgradu u kojoj se jutros odigrao incident.

Podsećanja radi Ristićeva je krvava došla do pumpe:

- Jutros u 04.45 časova na benzinskoj pumpi u usla je Milica Ristic uplakana i radnici ispričala da ju je u stanu pretukao decko. Kada ju je radnica upitala ko ti je dečko, sto te je tukao, rekla je samo Rađen vaterpolista, pozovite policiju. Kad je došla patrola ona im je ispričala da ju je u stanu nakon svađe, Rađen udario nekoliko puta u glavu i telo... Imala je vidne povrede i masnice ispod levog oka i otekline na tom delu lica, crvenilo, rasekotinu donje usne... Patrola je otišla na tu adresu, ali vaterpoliste nije bilo. Milica otisla u Urgentni centar gde su joj konstatovane povrede, ali ne želi da podnese prijavu - kazao je izvor sa mesta događaja.

Nikola Rađen, Milica Ristić
foto: Nenad Kostić, Mup, © ATA Images

Bonus video:

00:28

NIKOLA RAĐEN PRETUKAO DEVOJKU!

(Espreso/informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.