ŠOK! OVO JE PRAVO LICE OLIVERE JOVIĆEVIĆ!
Olivera Jovićević, Foto: Youtube

KO BI REKAO...

ŠOK! OVO JE PRAVO LICE OLIVERE JOVIĆEVIĆ!

Kao da nije ista osoba!

Objavljeno: 09:22h

Voditeljka Olivera Jovićević (55) i jedno od zaštitnih lica Javnog servisa odnedavno više nije u toj kući nakon što je odlučila da se posle 18 godina vođenja emisije "Upitnik" posveti drugačijem poslovnom angažmanu.

Vest da je Olivera Jovićević nakon 18 godina odlučila da napusti RTS je iznenadila sve.

Olivera Jovićević
foto: Printscreen/Youtube/RTS Upitnik - Zvanični kanal

U domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da je Olivera Jovićević nakon 18 godina odlučila da napusti RTS.

Voditeljka političkog tok-šoua "Upitnik" i jedno od najprepoznatljivijih lica ove medijske kuće, pre izvesnog vremena dala je otkaz na pomenutoj televiziji i u svom saopštenju otkrila da će od sada radiri poslove u oblasti TV produkcije i marketinga.

Olivera se oglasila na svom Instagramu pratiocima otkrila da je odlučila da na neko vreme ode iz Srbije.

1 / 5 Foto: RTS printscreen

Olivera je podelila fotku sa granice, ali nije otkrila gde se uputila. Da li je u pitanju mali odmor ili poslovni put, kao i gde će boraviti poznata voditeljka, ostaje nam da vidimo.

Podsetimo, Olivera Jovićević je informaciju da je dala otkaz, potvrdila i na svom Instagram profilu:

„Dragi prijatelji, želim da vas obavestim da je posle 18 godina mog rada na Radio-televiziji Srbije došlo vreme za promene. Zahvaljujem se svim mojim kolegama sa kojima sam gotovo dve decenije sarađivala radeći emisiju Upitnik, koja je u nekoliko sezona, prema zvaničnim merenjima, bila najgledaniji tok-šou na svim televizijama i, verujem, imala važan uticaj u srpskoj i regionalnoj javnosti“, napisala je Olivera i dodala:

"Hvala RTS-u koji mi je pružio priliku da od mog dolaska na javni servis, 2004. godine, na poziv tadašnjeg generalnog direktora Aleksandra Tijanića, radim na najvažnijim projektima televizije. Sa Javnog servisa odlazim u prijateljskoj i kolegijalnoj atmosferi sa uredništvom i menadžmentom i otvorenošću za svaku buduću saradnju."

"Veliku zahvalnost dugujem mojim gostima i sagovornicima, a bilo ih je više stotina iz svih sfera života, od eksperata i profesora do stranačkih lidera i predsednika vlada i države."

1 / 5 Foto: RTS printscreen

Pitanje je koliko ćemo je ubuduće gledati na televizijskim ekranima jer je nagovestila da će njen dalji rad biti iza kamere, ali sigurno je da će je publika pamtiti iz dve potpuno različite faze u dosadašnjoj karijeri.

Naime, voditeljka od pre dvadesetak godina i žena kakvu znamo danas jesu ista osoba, iako tako ne deluje na prvi pogled.

Olivera Jovićević
foto: Printscreen

Olivera je tokom svoje duge karijere radila na sebi kako profesionalno, tako i na svom izgledu pa ne krije da se podvrgla estetskim intervencijama koje su joj donele prilično drugačiji lični opis. Prepuštamo vam da sami procenite koliko se danas razlikuje u odnosu na početke.

Mnogi su šokirani velikom promenom koju je voditeljka doživela i neko vreme nisu sigurni da se radi o istoj osobi dok se ne uvere. Zato se pojavila gomila komentara koja ističe nevericu zbog Oliverine transformacije, a dok neki pohvaljuju njen sadašnji izgled ima i onih koji smatraju da je njeno prvobitno lice imalo sopstveni pečat.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.