TRAGEDIJA U DOMU POZNATE GLUMICE: Saopštena SMRT! (FOTO)
Foto: Instagram

TUGA

TRAGEDIJA U DOMU POZNATE GLUMICE: Saopštena SMRT! (FOTO)

Moja Likica je otišla među zvezde.

Objavljeno:

Suze i saosećanje javnosti izazavala je tuga Vjere Mujović. Kasno sinoć glumica je na svom "Instagramu" objavila da je ostala bez najvećeg oslonca, majke Ljiljane Mujović, koja je preminula tiho u 80. godini života. Vjera nije želela da se oprosti od mame, već joj je pismeno poručila.

- Nema smrti, samo svetlost!

Vjera Mujović
foto: printscreen

Moja Likica je otišla među zvezde. Mila moja majčice, sretni ti zvezdani puti! Volim Te beskrajno - napisala je ona u opisu Ljiljanine fotografije.

Tuga Vjere Mujović neopisiva je, posebno jer je glumica od početka pandemije strahovala za život roditelja Ljiljane i Trifuna, cenjene lekare. Naime, pre nekoliko meseci ona je zamolila žitelje Podgorice, da se okanu starih navika i prestanu da im dolaze na kućnu adresu i mole da ih pregledaju.

- Moj otac, dr Trifun Mujović, ima 80 godina, i slabe je životne snage. Nemojte ga zvati da vam pregleda dete dok traje ova pošast, molim vas i preklinjem. On je neizmerno požrtvovan, ali i nerazuman prema svom životu i životu moje majke, na koju bi mogao da prenese virus, ako bi ga ne daj Bože dobio od nekog malog pacijenta. Moja majka, dr Ljiljana Mujović, u najrizičnijoj je grupi - poručila je Vjera putem društvenih mreža podstaknuta time što je jedna 15-godišnjakinja donela lekarski nalaz ispred zgrade u želji da ga Trifun pogleda.

Uprkos svim naporima glumica tragičan ishod nije uspela da spreči. Utehu ona pronalazi u svom suprugu, doktoru Štefanu Prajsu.

Bonus video:

05:01

KOMEMORACIJA VOLJENOM GLUMCU NEŠI NENADOVIĆU! Vjera Mujović: Odlaze heriji detinjstva, naše mladosti i moj prvi princ

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.