PRE ANE STANIĆ KOŠARKAŠ JE VOLEO OVU POZNATU DAMU: Ona je pevačicina RANA?! (FOTO)
Ana, Foto: Damir Dervišagić

OPA!

PRE ANE STANIĆ KOŠARKAŠ JE VOLEO OVU POZNATU DAMU: Ona je pevačicina RANA?! (FOTO)

Kumovi su im poznate face

Objavljeno:

O braku Ane Stanić i bivšeg košarkaša Momčila Lavrnića pisalo se naširoko, spekulisalo se o razvodu, ali pevačica je to demantovala. Ipak, malo kome je poznato koja voditeljka je bila Momčilova partnerka pre Ane.

Pevačica uglavnom privlači pažnju muzikom, stilom i talentom, a svoj privatno život gotovo nikad ne eksponira. O njenom privatnom životu malo se zna, pa tako mnogi nisu upoznati s podatkom da je Ana duže od decenije udala za četiri godine starijeg Momčila Lavrnića.

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

Ana i Momčilo imaju sina Vuka, a venčali su se 2010. godine na Fruškoj gori. Pisalo se kako ih je upoznala zajednička prijateljica Marija Tarlać, a kumovi su im bili glumica Katarina Radivojević i bivši košarkaš Dragan Tarlać.

1 / 5 Foto: Print Screen Youtube/estradnaarhiva

Momčilo se nekada bavio košarkom, a onda se posvetio preduzetništvu i uplovio u svoj biznis.

Ipak, mnogi ne znaju ko je bila Momčilova partnerka pre nego što je našao sreću s Anom. U pitanju je popularna srpska novinarka i voditeljka Branka Nevistić. Momčilo i Branka imaju sina Luku.

I Branka je posle kraha pronašla svoju srodnu dušu. Naime, ona se krajem 2007. godine u Veneciji udala za biznismena Branislava Grujića. Iako se povukla s javne scene, ona je aktivna na društvenim mrežama, gde se vidi da uživa u porodičnom životu i ljubavi.

1 / 6 Foto: Printskrin/RTS

Bonus video:

02:15

GLOSSY LIČNO Ana Stanić: Imam iskonsku fobiju od davljenja!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.