PRVA SLIKA SOFIJE MILOŠEVIĆ DVA DANA NAKON POROĐAJA: Evo kako joj izgleda telo!
Sofija Milošević, Foto: Printscreen Instagram

opa

PRVA SLIKA SOFIJE MILOŠEVIĆ DVA DANA NAKON POROĐAJA: Evo kako joj izgleda telo!

Sofija se nakon porođaja oglasila i za domaće medije

Objavljeno:

Sofija Milošević porodila se po drugi put u Madridu a ona i Luka Jović su dobili drugog sina kome su dali ime Teodor. Manekenka je donela drugog sina na svet u nedelju 28. marta kasno uveče u Madridu i sve je prošlo u najboljem redu.

Nakon što se na Instagram oglasila prvom fotkom iz porodilišta na kojoj je pozirala sa malim Teodorom, manekenka je podelila i "selfi" iz toaleta, a izgledom je iznenadila sve.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram

Ona je pozirala u šortsu i topu, a niko nije mogao da skrene pogled sa njenog ravnog stomaka. Nema sumnje da će i ovaj put Sofija brzo povratiti svoju liniju, a ona se ispod fotke zahvalila svojoj mami.

"Hvala ti mama", napisala je.

Sofija se nakon porođaja oglasila i za domaće medije:

1 / 5 Foto: Printscreen/RTS

- I dalje dolazimo sebi, ali najvažnije je da smo beba i ja dobro i da je sve prošlo u najboljem redu. Luka i ja smo presrećni što sam rodila još jednog divnog i zdravog dečaka i što sam se ostvarila u ulozi majke po drugi put. Ne postižem da odgovorim na sve poruke i čestitke, trudim se da uživam u trenutku, ali sam zahvalna na svoj podršci koju smo dobili - rekla je manekenka za Informer.

Bonus video:

00:06

Sofija Milošević snimila zadnjicu Luke Jovića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.