MALO KO ZNA KO JE SUPRUG NAŠE GLUMICE, A SADA JE TU ISTINA: Brat je NJENE KOLEGINICE, a imali su i KRIZU U BRAKU!
Foto: Print Screen Youtube/balkanskom ulicom

hit

MALO KO ZNA KO JE SUPRUG NAŠE GLUMICE, A SADA JE TU ISTINA: Brat je NJENE KOLEGINICE, a imali su i KRIZU U BRAKU!

Nela i Vladimir su ponosni roditelji dve devojčice Marte i Petre.

Objavljeno:

Glumica Nela Mihailović pre više od 20 godina izgovorila je sudbonosno "da" kompozitoru Vladimiru Petričeviću, inače rođenom bratu njene koleginice Suzane Petričević.

Nela i Vladimir su ponosni roditelji dve devojčice Marte i Petre.

Da je u rodbinskim vezama sve najbolje i da se zaova i snajka odlično slažu i na poslovnom planu, govori i to da već godinama rade predstavu "Plastika".

1 / 3 Foto: Youtube

- Odavno pričamo o tome da bi bilo zgodno i lepo da uradimo neki posao zajedno i to se sada desilo. Obe smo u dobrim životnim i poslovnim energijama, u glumačkoj zrelosti, tako da je ovo bio pravi trenutak za saradnju - rekla je jednom prilikom Nela, a Suzana Petričević dodala:

- I da mi Nela nije snaja, radila bih sa njom. Fenomenalna je i privatno i profesionalno, i kao snaja i kao koleginica - rekla je Suzana.

Nela Mihailović
foto: Print Screen Youtube/balkanskom ulicom

Glumica ne krije da je u njenoj bračnoj zajednici sa Vladimirom bilo uspona i padova.

- Imali smo ozbiljnu krizu, svako ko kaže da nije imao krize u braku laže. To spada u domen privatnosti, pa ne volim da pričam o tome - istakla je Nela Mihailović za "Gloriju" pre par godina, pa dodala:

1 / 3 Foto: Printscreen

- Ja sam po prirodi tolerantnija, pa samim tim i popustljivija. To su najčešće gluposti neke oko kojih se posvađamo - istakla je Nela tada.

Njihova priča takođe je zanimljiva i po broju 13, jer im se mnogo toga desilo na taj, kako se kaže, baksuzni broj, a i poznanstvo je počelo na petak 13, datum od kog mnogi zaziru. Venčali su se takođe na petak 13. 1996. godine, a i jedna od ćerki im je rođena baš na taj datum. Njima je, po svemu sudeći, za razliku od mnogih ovo srećan datum.

- Slušala sam i volela grupu “Bel Tempo”, koju su činili brat i sestra Vladimir i Suzana Petričević. Tad nisam ni slutila da tu muziku stvara čovek koji će kasnije postati ljubav mog života. Moj suprug Vlada je sad kompozitor i muzički producent u Narodnom pozorištu. U našem braku nikad nije nedostajalo razumevanja i međusobne podrške u poslovima kojima se bavimo. Razmenjivali smo kreativnu energiju i ugrađivali je u zajedničke projekte. Istovremeno smo gradili naše karijere, ali i našu ljubav, svesni da je trajanje i u poslovima i u ljubavi nešto najdragocenije - ispričala je jednom Nela Mihailović i dodala:

Nela Mihailović
foto: Printscreen

- Sreli smo se daleke 1996. Bio je petak trinaesti. Samo pet dana kasnije počeli smo zajedno da živimo, a ja sam roditeljima javila da sam se ludo zaljubila. Posle dva meseca Vlada me je zaprosio, a tačno šest meseci od prvog susreta, ponovo je bio petak, i ponovo trinaesti, venčali smo se. Crkveno venčanje i svadba usledili su nekoliko meseci kasnije. Naša prva kćerka rođena je 2006. Pogađate - u petak trinaestog, a dve godine kasnije i druga. One su kruna naše ljubavi. Unele su mnogo radosti i ljubavi u naše živote. Promenile su nam životne prioritete i postale apsolutni vladari našeg vremena. Ne žalimo se, u tome uživamo.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.