SVI SU MISLILI DA SU SKLADAN PAR, A ON JE VODIO DVOSTRUKI ŽIVOT: Omiljena glumica PREVARENA!
Sara, Foto: Profimedia

da li je moguće?

SVI SU MISLILI DA SU SKLADAN PAR, A ON JE VODIO DVOSTRUKI ŽIVOT: Omiljena glumica PREVARENA!

Sve je procurilo u javnost 2008. godine.

Objavljeno:

Glumica je svoju prvu ulogu dobila u pozorišnoj predstavi "Moje pesme, moji snovi" a kasnije i u "Annie".

Niz velikih uloga nastavila je s filmom "Footloose", međutim, u tom trenutku je takođe započela vezu sa glumcem Robertom Daunijem Džuniorom, ali se ta romansa zvaršila neslavno 1991. godine zbog njegove ovisnosti o drogama.

Kada se 1998. dogodila uloga koja joj je potpuno promenila život i osigurala joj svetsku slavu, postaće poznata javnosti kao Keri Bredšo. Ta uloga joj je donela dve Emi nagrade i četiri Zlatna globusa, njena imovina se nakon prestanka emitovanja serije i snimljenih filmova procenjuje na više od 100 miliona dolara.

Metju Broderik, Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

Na samom vrhuncu svoje slave udala se za Metjua Broderika, a venčali su se u maju 1997. godina. Na svom venčanju nije nosila belu, već crvenu haljinu. Objasnila je da ju je bilo sramota da obuče belo.

Pet godina kasnije dobili su sina Džejmsa Vilkija, a uz pomoć surogat majke 2009. su postali roditelji bliznakinja Loret i Tabite. Iako su se činili kao jedan od najskladnijih parova u Holivudu, Broderik je svojevremeno varao Saru i sve je procurilo u javnost 2008. godine.

1 / 6 Foto: Profimedia

Broderik je kao izgovor za preljube koristio svoju zavisnost o seksu. Posle svega, Parker mu nije okrenula leđa, nego mu je pomogla da se izleči.

Uprkos svim prevarama, par je i dan-danas zajedno, te tvrde da nikada nisu bili srećniji, a to potvrđuje i Sara Džesika Parker svojim širokim osmehom kada god je kamere negde ulove.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.