SPRSKI PEVAČ UBIO SEBE: Skočio je sa mosta, TELO JOŠ NIJE NAĐENO!
Sveće, Foto: Profimedia

šok

SPRSKI PEVAČ UBIO SEBE: Skočio je sa mosta, TELO JOŠ NIJE NAĐENO!

Pevača nikada nisu pronašli

Objavljeno:

Dušan Kostić, bio je popularni pevač narodne muzike, a 13. maja 1996. godine, odlučio se da sebi oduzme život, skokom sa Pančevačkog mosta.

Smrt popularnog pevača i dalje je misterija za sve, a o detaljima se i dalje priča. Jedini očevidac skoka s mosta bio je radnik ŽTP Saša Veljković, koji je policiji rekao da ipak nije siguran da je čovek koji je tog dana izvršio samoubistvo zapravo pevač.

1 / 2 Foto: Printscreen

Kostićevo telo nikad nije pronađeno i to je bio dovoljan povod za gradske priče. Prema jednoj verziji, Duško je ubijen, a njegovo samoubistvo je inscenirano da bi se zločin prikrio. Bilo je i onih koji su verovali da je pevač bio u depresiji kada se ubio jer nije mogao da vrati slavu. Treća verzija, pak, sigurno je i najčudnija - Duško je sam inscenirao samoubistvo, nakon čega je pobegao u inostranstvo zbog ogromnih dugova.

Dušanova supruga Nevenka i ćerke tvrdile su da mnogo toga ne razumeju: - U celom slučaju ima mnogo nelogičnosti. Jedini svedok navodnog samoubistva nije siguran da je to bio Duško. On je izjavio da je samo video nekog čoveka kako skače - otkrila je Nevenka svojevremeno i dodala da je na mestu nesreće pronađena Duškova torbica sa ličnim dokumentima.

- I taj deo je obavijen sa mnogo tajni. Torbica i dokumenta su bili potpuno suvi, a njegovo telo nikada nije pronađeno - rekla je supruga pokojnog pevača, koja nikada nije želela mnogo da detaljiše na tu temu.

1 / 2 Foto: Printscreen

Inače, nekoliko dana nakon tragedije na adresu gospođe Nevenke, ali i adresu kuće Duškovih roditelja u Leskovcu i žene s kojom je živeo poslednje dane stiglo je kratko pismo u kojem je pisalo: - Mnogo vas volim, oprostite mi. Nije bilo ni potpisa ni pečata na koverti.

Bonus video:

08:36

IMA SAMO JEDNA MISTERIJA U SLUČAJU PERIŠ Oglasio se čuveni forenzičar nakon pronalaska tela u Savi PODSETIO NA SMRT SLAVNOG PEVAČA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.