MITROVIĆ GRADI DVORAC KAKAV DO SADA NIJE VIĐEN U SRBIJI: Simbol moći, bogatstva i uticaja! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

otkriveno

MITROVIĆ GRADI DVORAC KAKAV DO SADA NIJE VIĐEN U SRBIJI: Simbol moći, bogatstva i uticaja! (FOTO)

Vredi oko 4,5 miliona, držaćete se za glavu od detalja!

Objavljeno: 22:35h

Imperija vlasnika Pinka Željka Mitrovića, odavno nije više samo televizijska, a nakon što je pre tri godine kupio najskuplju kuću u Beogradu za 4,5 miliona evra u Užičkoj ulici na Dedinju, na toj lokaciji već uveliko, zajedno sa suprugom Milicom, gradi svoj novi porodični zamak. Ova gigantska građevina, koja je vidljiva sa svih krajeva Topčiderske zvezde, podignuta je na mestu stare predratne vile, koja je ranije bila u vlasništvu kontroverznog biznismena Stanka Subotića Caneta.

"Najskuplja nekretnina u Srbiji, prodata prošle godine, prema izveštaju Republičkog geodetskog zavoda, bila je kuća na Dedinju, u Užičkoj ulici. Kuća je prodata za četiri i po miliona evra", saopštio je Republički geodetski zavod.

Nedavno je u svom redovnom izveštaju objavio da „ova ulica, koja je decenijama bila simbol moći, bogatstva i uticaja, očigledno i dalje predstavlja jednu od najatraktivnijih lokacija u Beogradu”.

1 / 5 Foto: Privatna arhiva

Najveća kuća ima 327 kvadrata, dok su preostale dve površine 114, odnosno 52 kvadrata, prema Izveštaju RGZ-a sa tržišta nekretnina za 2019. godinu, prenosi Nova.rs.

Pretragom javnog registra eKadastar, Nova.rs je pronašao imovinu koja u potpunosti odgovara navedenim podacima. Ceo prostor se vodi kao porodična stambena zgrada - zajedničko vlasništvo supružnika, u privatnom vlasništvu Milice i Željka Mitrovića.

Ranije su mediji tu kuću dovodili u vezu sa biznismenom Stankom Subotićem Canetom. Međutim, prema ovim navodima, njegova vila u Užičkoj imala je 280 kvadrata, a Mitrovićeva kuća od 327 kvadratnih metara. Kućni broj je isti.

Željko Mitrović, Milica Mitrović
foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

00:34

KAD MITROVIĆ SLAVI ĆERKI ROĐENDAN, TO JE GALA! Željko SKOČIO i na stolicu! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.