NEIZMERNA TUGA U DOMU NAŠEG PEVAČA!
Mirza, Foto: Instagram/mirzaselimovic

AU...

NEIZMERNA TUGA U DOMU NAŠEG PEVAČA!

Otkazao je koncert nakon ove tužne vesti

Objavljeno: 22:15h

Mirza Selimović večeras je otkazao koncert u Hrvatskoj i zbog smrti jednog od članova njegove najbliže porodice.

mirza selimović
foto: Instagram/mirzaselimovic

U znak velike žalosti i tuge pevač je postavio crnu fotografiju i emotivnim rečima oprostio se od svoje nane, kako ju je zvao.

Naime, njegova baka Faketa preminula u 84. godini.

- Ode duša moja najdraža… Samo je nebo dom, tu ću se vratiti.. Tamo se nećemo nikada rastati - napisao je Mirza, a fanovi širom sveta i dalje mu iskazuju iskreno saučešće putem društvenih mreža.

1 / 4 Foto: Instagram/mirzaselimovic

- Zbog smrtnog slučaja u porodici primorani smo da otkažemo koncert u Križevcima koji je bio zakazan za subotu. Iako smo jedva čekali druženje u Hrvatskoj nakon dugo vremena, ovim putem vam se izvinjavamo i obećavamo ubrzo novi datum. Volite se i čuvajte - stoji u saopštenju na njegovim društvenim mrežama.

Podsetimo, Mirza Selimović izdvojio se u moru pevača pop muzike dobrim pesmama i sve posećenijim nastupima, a pred samu Novu godinu pevač je za Objektiv otkrio da nisu svi novogodišnji nastupi tekli ko “po loju”.

Iako i sam kaže da radno proslavlja Novu godinu od svoje 16. godine, sada je otkrio anegdotu kada je umalo izvukao debli kraj.

-Sećam se da su nam jednom prilikom prskalice spalile instrumente i kompletnu opremu. To nam se desilo na jednom dočeku Nove godine pre 7,8 godina, to je bila katastrofa, ozbiljna šteta. Privatno ne mogu baš da se setim. Izuzev prošle godine, poslednji put nisam radio doček pre 15 godina -izjavio je za Objektiv

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.