ŠOK, ŠOK, ŠOK! ISPLIVALA VRELA AKCIJA NAŠEG POZNATOG GLUMCA, DIVLJI I RAZUZDANI: Maloletni STOP! (18+)
Kakav kadar, Foto: prinstcreen/crnasvadba

AUUUU!

ŠOK, ŠOK, ŠOK! ISPLIVALA VRELA AKCIJA NAŠEG POZNATOG GLUMCA, DIVLJI I RAZUZDANI: Maloletni STOP! (18+)

Ovo se ne viđa stalno, reakcija javnosti je velika!

Objavljeno: 21:50h

Naš čuveni glumac Nikola Kojo je od tinejdžerskih dana važio za miljenika devojaka i žena, a on već deceniju i po ima oči, a i srce samo za jednu ženu, prelepu Aleksandru.

Slavni glumac je od 2007. godine u braku s Aleksandrom Đurić, manekenkom koje se sigurno sećate iz spota za pesmu "Moja draga" Zdravka Čolića. Tih dana, slušajući komplimente upućene Aleksandri, mnogi su konstatovali da jednom od najvećih šmekera u regionu upravo takva devojka pristaje. Kada je lepa manekenka devojačko Đurić zamenila prezimenom Kojo, prestala je da se pojavljuje na pistama i u editorijalima.

Ona je s velikim uspesima radila modne revije širom Evrope, a zanimljivo je da su Kojo i ona jedno drugom rekli "da" posle samo osam meseci veze.

Par se venčao na intimnoj ceremoniji u Beogradu, a u narednim godinama dobili su tri ćerke: najstariju Anu i dve bliznakinje čija imena glumac nikad nije saopštio javnosti.

Aleksandra se ne pojavljuje često sa suprugom u javnosti, budući da čuvaju svoj privatan život sa sebe,

1 / 4 Foto: jutjub/printscreen/pesme

U seriji "Crna svadba" koja uveliko diže prašinu u javnosti, imali smo priliku da vidimo glumicu Jelenu Stupljanin kako ima vrelu scenu sa kolegom Nikolom Kojom.

Jelena koja u seriji tumači lik Danijele Blagojević na malim ekranima bila je intimna sa Nikolom Kojom koji igra Baneta Tomića.

U krupnom kadru bili su njih dvoje, koji su se strastveno ljubili i grlili na krevetu.

Atraktivna glumica i njen kolega priredili su tad svojevrstan erotski čin, koji se nije često viđao u domaćim serijama.

Iako ima zapaženu glumačku karijeru, kao i veliko iskustvo u Americi, Jelenu u Srbiji većina pamti kao Stašu iz serije "Lisice", za koju mnogi tvrde da je verzija mega popularne "Seks i grad". Večito nezadovoljna i odbijana od strane muškaraca, Staša nije bila srećna ni na ostalim poljima. Međutim, glumičin privatni život je daleko uspešniji od onog koji smo videli na malim ekranima.

1 / 6 Foto: Print Screen Youtube, prinstcreen/crnasvadba

Osim Jelene i Nikole Koja u seriji imamo prilike da gledamo i Minu Sovtić, Nebojšu Milovanovića, Slavka Štimca i mnoge druge. Serija ima deset epizoda.

Inače, pomenuta serija, obiluje slobodnijim scenama!

1 / 3 Foto: prinstcreen/crnasvadba

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.