DEVOJKA MILOŠA BIKOVIĆA U OVAJ STAN PRIVODI POZNATOG GLUMCA! Samo da vidite kako živi, PRAVO LJUBAVNO GNEZDO! FOTO
Foto: Printscreen

opa

DEVOJKA MILOŠA BIKOVIĆA U OVAJ STAN PRIVODI POZNATOG GLUMCA! Samo da vidite kako živi, PRAVO LJUBAVNO GNEZDO! FOTO

Privatnost malo po malo u javnosti!

Objavljeno: 10:39h

Crnogorka Ivana Malić već neko vreme u emotivnoj je vezi sa najpoželjnijim srpskim glumcem, Milošem Bikovićem.

Lepa Ivana je odmah zaintrigirala javnost kada se pojavila sa njim ruku pod ruku na premijeri filma "Južni vetar 2", i tada su isplivale tvrdnje da je pojedine svoje fotografije sa Instagrama obrisala nakon što je javno ozvaničila vezu sa popularnim glumcem.

1 / 5 Foto: © ATA Images

Naime, fanovi našeg glumca primetili su da se broj Ivaninih fotografija smanjio sa 346 na 264 fotografije.

- Biković Ivanu nije pratio na Instagramu dok se nisu pojavili zajedno u javnosti, ali je ona objavila masku sa inicijalima MB na zglobu, lokaciju na kojoj je on snimao film, kornjaču koja je bila i na profilu Miloša Bikovića, njene objave obuhvatale su i Bikovićevu jaknu, kao i unutrašnjost njegovog stana i sve to dok je njen profil bio javan na društvenoj mreži - kaže izvor za "Blic".

Ivana Malić
foto: instagram/ivanamalic_

Ipak, kako navodi izvor, stvari su se promenile nakon što je par ozvaničio vezu pojavljivanjem na premijeri filma "Južni vetar 2".

- Kada je šira javnost čula za njih, ona je povukla sve objave kojima je aludirala na to da je u vezi sa poznatim glumcem. Pa čak i sopstvene fotografije, one gde pozira u kupaćim kostimima u izazovnim pozama. Uklonila je oko 50 fotografija. Nije mi jasno zašto, kad je lepa i atraktivna devojka - rekao je tada izvor za Blic.

Crnogorka koja je prava studirala u Beogradu svoj život je uredila baš po želji. Dom Ivane Malić ušuškan je i topao, a u njemu svoje ljubavno gnezdo svija sa Milošem.

Iako je veza ozbiljna, na korak da otpočnu zajednički život, još se nisu odvažili. Ipak, Miloš je sve češće gost u domu svoje devojke.

Dom Ivane Malić lepo je skockan, mladalački uređen, a opet sveden. Dominantni su nude tonovi i minimalističko uređenje. A stan je prepun cveća, i ogledala, u kojima Ivana često pravi zavodljive selfije.

Bonus video:

00:03

Biković uživa sa devojkom u vožnji

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.