DANILO IKODINOVIĆ SE HITNO OGLASIO! Ne želi više da ćuti o Maji Ognjenović, SVE JE JAVNO IZNEO!
Foto: Dragana Udovičić

ISKREN

DANILO IKODINOVIĆ SE HITNO OGLASIO! Ne želi više da ćuti o Maji Ognjenović, SVE JE JAVNO IZNEO!

- Moja žena MVP! U svakom smislu te reči. Uvek i u svemu u životu MVP!

Objavljeno: 13:16h

Turski odbojkaški klub Ezačibaši za koji igra Maja Ognjenović osvojio je CEV kup, a naša Maja ponela je titulu MVP-a.

Ponosan zbog uspeha svoje žene, na Twitteru se oglasio i Danilo Ikodinović. Reči Danila Ikodinovića učinile su da njegova supruga još više zablista.

1 / 5 Foto: Dragana Udovičić

- Moja žena MVP! U svakom smislu te reči. Uvek i u svemu u životu MVP! Deco, budite dobra i ispravna osoba kao Maja Ognjenović! Još ako budete i takva sportiskinja, onda nema dalje - napisao je on.

Reči Danila Ikodinovića odisale su ponosom, a podrška koju svojoj ženi nesebično bruža učinila je da se u ovom posebnom trenutku Maja oseti još ponosnije.

Danilo Ikodinović
foto: Dragana Udovičić

Majka Maje Ognjenović, Bosa, u razgovoru otkrila je da je Maja rođena kao treće dete u porodici i da je samim tim bila mezimica. Talentovana za sport, Maja je od malih nogu ređala uspehe, a podrška roditelja nikada nije izostala.

Međutim, mnogi su se pitali da li je Maja imala podjednaku podršku i kada je roditeljima saopštila da je njen emotivni izabranik Danilo Ikodinović, čovek koji iza sebe već ima dva braka i dve ćerke, Anđelu i Hanu.

- Kad je Maja rešila svoj emotivni status sa Danilom Ikodinovićem, tu mi nismo imali šta da kažemo. To je njen izbor - rekla je Bosa Ognjenović i dodala da joj je Dača oduvek bio omiljeni vaterpolista.

maja ognjenovic
foto: Dado Đilas

- Prvi zvaničan susret sa njim bio je u Danilovom restoranu. Pazite kakva je to sudbina, njega sam izdvajala u toj generaciji vaterpolista. Izdvajala sam uvek Ćirića i Danila, i eto on je dopao da mi bude zet. I ne žalim se, Maji je lepo. Danilo je razume - zaključila je majka Maje Ognjenović koja sa zetom ima korektan odnos.

Na pitanje voditelja kako uspeva da sačuva svoj brak s obzirom na to da su njen suprug Danilo Ikodinović i ona često razdvojeni, Maja je svojevremeno rekla:

- Veći deo vremena je u Turskoj i ja sam najsrećnija kada smo zajedno. Kada me pitaju drugarice da li mi prija veza na daljinu, jer ljudi često kažu da u tome ima i nečeg dobrog, ja se čudim jer za mene u tome nema ničeg lepog – iskreno je rekla odbojkašica.

– Mi smo veoma slični. On to nerado priznaje, ali ja sam njemu prišla. Pratila sam ga na Tviteru i svaka njegova objava me je zasmejavala pa sam jednog dana rešila da mu pišem, a i često smo pravili proslave i izlazili u njegovu nekadašnju kafanu. Tako je sve i krenulo. Dok ga nisam upoznala nisam verovala u ono „kliknuli smo na prvu“.

1 / 5 Foto: Dragana Udovičić, Prinscreen

Inače, pevačica Nataša Bekvalac već godinama je razvedena od svog prvog supruga bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića sa kojim ima ćerku Hanu.

Dosta se spekulisalo o njihovom odnosu nakon prekida braka, pa čak se pisalo i da su u svađi i da izbegavaju da se sretnu na javnim mestima a kada se to dogodi prave se da se ne poznaju.

Da zbog ćerke moraju na neki način biti povezani do kraja svog života, dokazale su poruke koje su obelodanjene u javnosti a vezane su upravo za njihov odnos.

Pevačica Nataša Bekvalac iznenadila je mnoge kada je na svom Instagramu podelila jedan video ćerke Hane Ikodinović na kom se nalazi i njen bivši suprug Danilo.

1 / 5 Foto: Miloš Nadaždin

Natašina ćerka Hana koju je dobila sa Dačom Ikodinovićem u prvom braku na svoj Tiktok objavila je snimak kako ima najbolje roditelje na svetu. Izmeđuostalog je Hana objavila slike Nataše i Danila i njihovih poruka koje su joj slali.

Ovaj potez mnoge je začudio zbog toga što Nataša od razvoda nikada nije objavila fotografije sa bivšim mužem.

Podsetimo, odnos Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića nikada nije prestao da zanima javnost. Iako su oboje posle razvoda stupili u bračne odnose, o tome kako se slažu roditelji Hane Ikodinović, mediji nikada nisu prestali da pišu.

Iako je odnos u početku bio turbulentan, sve kockice došle su na svoje, a Nataša i Dača shvatili su da im je ćerka prioritet. Pevačica sada otkriva kako sa bivšim suprugom radi na popravljanju odnosa.

- Dača i ja smo u nikad boljim odnosima. Kad se odstrani ono što ne valja, naš muško-ženski odnos jedino nije valjao, sve ostalo valja, onda više nemamo nikakvih problema. On nam je zaista potreban u ovoj fazi i ima predivnu suprugu, koja je puna razmevanja za sve to - rekla je Nata pre nekoliko nedelja u jutarnjem programu "Prve" televizije.

Danilo Ikodinović, Nikola Rađen
foto: Dragana Udovičić

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.