FOTKA DANA! INTIMAN ČIN DUŠKA I JELENE: Više nema SKRIVANJA, PREVAZILAZE sve PROBLEME!
Foto: Printscreen Instagram

opa

FOTKA DANA! INTIMAN ČIN DUŠKA I JELENE: Više nema SKRIVANJA, PREVAZILAZE sve PROBLEME!

Fotografija Jelene Karleuše i Duška Tošića danas podiže prašinu...

Objavljeno: 13:44h

Prava bura podigla se nakon ove objave na "Instagramu", a par je prilikom nastanka pomenute fotografije slavio i to ni manje ni više, na luksuznoj destinaciji gde i sami često borave.

1 / 6 Foto: Instagram

Tajna njihovg braka, na ovaj način spontano je otkrivena, budući da je suština da Duško i Jelena nikada ne dozvoljavaju strastima i emocijama da se ugase, kroz kakve god prepreke da prolaze.

Iako u poslednje vreme ne možemo videti ovakve zajedničke fotografije, stiče se utisak da je par odlučio da ipak intimu čuva za sebe, a mnogi se nadaju da će ih ponovo videti u ovakvom izdanju.

Jelena Karleuša
foto: Instagram

Naime, Duško i Jelena pozirali su, u možda i previše, opuštenom izdanju, dok su boravili u Dubaiju, u jednom od najluksuznijih hotela, i zagolicali maštu svojim pratiocima na društvenim mrežama. Par se prepustio čarima odmora, te su vrlo opušteni provodili vreme u sobi, kako bi proslavili važan datum za njihovu vezu.

Fotografija Jelene Karleuše i Duška Tošića, koja je nastala pre nešto manje od šest godina i dan danas se deli na društvenim mrežama, otkriva najveću intimu bračnog para u koju bi javnost i te kako volela da zaviri.

Fotku možete pogledati OVDE.

Iako u poslednje vreme ne možemo videti ovakve zajedničke fotografije, stiče se utisak da je par odlučio da ipak intimu čuva za sebe, a mnogi se nadaju da će ih ponovo videti u ovakvom izdanju...

Podsetimo da se za Dan zaljubljenih Jelena pohvalila na društvenim mrežama ružama koje je dobila, te su mnogi to protumačili kao da je gest njenog supruga.

Takođe, nakon što je Dušku istekla zabrana prilaska supruzi, koja je trajala mesec dana i nakon povratka iz Turske, ekipa emisije "Paparazzo lov" "uhvatila" je gde se bivši fudbaler kreće, te da li stanuje sa suprugom i njihovim ćerkama Atinom i Nikom.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Printscreen Instagram

Naime, kamere pomenute emisije snimile su Duška ispred porodičnog doma kako u večernjim satim ulazi u garažu, te iz toga sledi zaključak da i dalje stanuje sa suprugom Jelenom i da je njihov brak, nakon incidenta, samo dodatno učvršćen.

Sumnji više nema da je par odlučio da poradi na svojim nesuglasicama, a Duško se kući vraća supruzi Jeleni.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.