KAKAV ŠOK! RAZVELA SE NAŠA PEVAČICA: Sve se desilo pre 5 meseci!
Nina, Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

TEŠKO JE...

KAKAV ŠOK! RAZVELA SE NAŠA PEVAČICA: Sve se desilo pre 5 meseci!

Razišli s se, a sada je otkrila detalje...

Objavljeno: 18:40h

Ova godna je nažalost puna razvoda!

Niko nije ostao ravnodušan na rastanak Lazara i Danice Ristovski, koji su se razišli nakon 42 godine braka. Drugi glumački par koji je odlučio da stavi tačku na svoj odnos su Svetozar Cvetković (63) i Jelena Đokić (44).

1 / 6 Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Voditeljka Jovana Jeremć i njen bivši suprug Vojislav su takođe rešili da stave tačku na brak, a ostali su u prijateljjskim odnosima.

Razvode na estradnom delu javne scene je „načela“ Goga Sekulić, koja se rastala od supruga Uroša Domanovića nakon šest godina braka.

A sada je još jedna pevačica dlučila da se razvede!

Učesnica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda“, Nina Đumić, stavila je tačku na svoj brak, a sada je javno progovorila o svemu.

– Suprug i ja smo se razišli, ali kao podrška je uvek tu – rekla je Nina i dodala da se rastanak desio pre pet meseci, kao i da su za sve odgovorne “nepomirljive razlike”.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram/nina_djumic

– To je najidealniji opis, ali smo sjajni kao roditelji, odlično se slažemo i dogovaramo oko deteta. Naše dete ima svu ljubav i podršku, pažnju i to je najbitnije jer je ona naš fokus – rekla je pevačica, pa nastavila:

– Čeličio me je život još kao mlađu, tako da to stoički podnosim – rekla je Nina Đumić.

Podsetimo, Ceca je ovako govorila o Nini.

– Ona je meni bila ugođaj za uši i za oči - ovako je Svetlana Ceca Ražnatović prokomentarisala nastup takmičarke Nine Đumić u šouu "Zvezde Granda". Nina se takmičila pre nekoliko godina u "Zvezdama Granda" i tada je skoro došla do završnice.

Ove godine bi očigledno želela da napravi veći uspeh nego tada. Interesantno je da se ova mlada pevačica pojavljuje u spotu Ivane Selakov za pesmu "Bolujem godinama".

Naime, Nini je pre desetak godina Ivana držala časove pevanja i tada je želela da Nina bude jedna od devojaka koje su krasile spot za ovu pesmu koji sada ima skoro sedam miliona pregleda na "Youtube".

Bonus video:

00:20

Ceca se pojavila na snimanju zvezde Granda

(Espreso/Grand online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.