NINOV PRIJATELJ PROGOVORIO: Dosta mi je Sandrinih laži! Sve piše u dnevniku! Evo šta se desilo u noći kada je pevač umro!
Foto: Printscreen/Youtube/ExtraMusicOfficiall

šokantni detalji

NINOV PRIJATELJ PROGOVORIO: Dosta mi je Sandrinih laži! Sve piše u dnevniku! Evo šta se desilo u noći kada je pevač umro!

Nekadašnji menadžer i veliki prijatelj Nina Rešića, Nermin Ademović, jedan je od retkih koji je do zadnjeg dana života bio uz ovog popularnog pevača
Objavljeno:

Baš zato ima i prvo da iznese svoje mišljenje o onim ljudima koji se danas, skoro deset godina od pevačeve smrti , "kače" na njegovo ime želeći da sebi daju na značaju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Posebno se to, kaže on, odnosi na ćerku Sandru koja se takmiči u Zvezdama Granda.

foto: Printscreen/Instagram/sandra_resic

"Više nisam mogao slušati laži koje iznosi Sandra Rešić. Ona kupi poene hvaleći se kako je bila do zadnjeg trenutka sa Ninom u Bijeljini, što je čista laž. Ona tvrdi kako zna u kakvim je mukama umro njen otac, ne znam na osnovu čega to tvrdi kada nije ni bila sa njim kada je umro. Cela ta nesrećna situacija se odigrala u par dana i niko nije slutio da će se ono najgore dogoditi Ninu", priča nekadašnji menadžer popularnog pevača.

Nino je iza sebe ostavio tri ćerke iz tri braka, među kojima je i Sandra. Iako ona danas s ponosom govori kako je njegova ćerka, priča se da Nino nije njen biološki otac. Naime, velika se frka digla oko dnevnika koji je Nino vodio sve do svoje smrti i koji sadrže sve detalje njegovog života, no šuška se da ti dnevnici kriju velike tajne koje danas niko ne zna.

foto: Printscreen

"Bila je 2007. godina, Nino je većinu vremena provodio u Bjeljini gde smo radili na njegovom novom albumu. Ja i osoba po imenu Nebojša smo bili jako bliski Ninu i pomogali mu oko karijere, ja sam uglavnom vodio menadžerske poslove a Nebojša ga je vozao po nastupima i gde već treba. Sećam se kao sad, 18. oktobra primam sms poruku sa sadržajem "Brate, Nino je danas loše, išli smo kod doktora i on je preporučio da ostane u bolnici ali Nino nije hteo, molim te dođi večeras da budeš s njim jer ja imam poslovnih obaveza". Negde predveče sam sa prijateljem Vedadom krenuo za Bjeljinu misleći da Nino ima slabiju prehladu i da nije ništa ozbiljno. Kada smo tamo stigli Nebojša je žurio na posao a Nino je spavao u svojoj sobi, tada nam je Nebojša rekao da mu otvaramo prozor jer svakih pola sata dobija strašne napade pa da ima svežeg vazduha", priča Ademović i nastavlja:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.