LJUBAV PREMA KSENIJI JE PRETOČIO U STIHOVE A POSLE SE RAZBOLEO I UMRO: Bolest ga je URNISALA, bio je SAMO SENKA!
Foto: Printscreen Youtube

TUŽNO!

LJUBAV PREMA KSENIJI JE PRETOČIO U STIHOVE A POSLE SE RAZBOLEO I UMRO: Bolest ga je URNISALA, bio je SAMO SENKA!

"Kad umrem da li će to biti smrt još jedne zvezde"

Objavljeno:

Na današnji dan 2010. godine život je u 32. godini tragično izgubila Ksenija Pajčin, jedna od najvećih zvezda, ali i najlepših pevačica sa naših prostora svih vremena.

Ksenijinu smrt ni danas, 12 godina kasnije mnogi ne mogu da prihvate, a sa njenim odlaskom njeni najbliži nikada se nisu pomirili.

1 / 6 Foto: Printscreen / Youtube

Među onima koje je njena smrt pogodila do srži, bio je i njen dugogodišnji prijatelj, saradnik, ali i, u jednom periodu, emotivni partner Bane Kovačević, član grupe 187, koja je početkom dvehiljaditih godina važila za jedan od najpopularnijih sastava.

Bane je nakon Ksenijine tragićne smrti snimio pesmu koja predstavlja svojevrstan apel za borbu protiv nasilja nad ženama.

Stihove pesme “Ja bih pošao za njom” Bane je svojevremeno posvetio Kseniji, a tragičnom igrom sudbine, nekoliko godina kasnije i reper je preminuo usled borbe sa teškom bolešću.

“U tvom oku video sam prelepi cvet, Gospod ga je ubrao i poneo na drugi svet, kad dođem gore možda ti se neću dopasti, niko se nije nadao da ću ovako propasti, Mislio sam svet će biti moj, i ti ćeš biti moja, a jedan pucanj te izbacio iz stroja, Svi sada znate ime moje princeze, kad umrem da li će to biti, smrt još jedne zvezde…”, glase stihovi Banetove pesme koju je posvetio Kseniji.

Bane 187
foto: Facebook

Bane je tada za domaće medije otvoreno govorio o potresnoj pesmi koju je napisao nakon Ksenijine tragične smrti.

– Sigurno ću naići na neke osude… Samo moram da se ogradim, ne bih želeo od strane njene porodice da dobijem osude zato što sam kopao rukama i nogama da nađem od gospođe Ljubice, njene majke, telefon… Nigde nisam mogao. Ljubice, ako sam te s nečim povredio, izvini, znaš da mi to nije bio cilj. Iz najbolje namere sam to uradio i nisam to uradio da bih sebe putem tvoje ćerke vratio nazad, to odmah moram da se ogradim. To je davno trebalo da se desi – nisam imao ni finansijskih mogućnosti, meni se dosta ružnih stvari u životu desilo… – iskren je bio Bane, koji je tom prilikom izjavio da bi Ksenija bila živa da su njih dvoje ostali u vezi.

– Sigurno tvrdim da bi bila živa, sto posto, jer mi smo mnogo bili prisni, pa se mnogo raziđemo… I onda, kad dođe do drugog nekog susreta, ona se promeni, ja se promenim… Jednostavno, ostariš – ispričao je Bane svojevremeno i tom prilikom dodao:

Ksenija Pajčin, Filip Kapisoda
foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

– Njoj sam posvetio pesmu zato što je ona meni bila i prijatelj i više od prijatelja…. I brat i sestra, sve… Ona je bila devojka bila puna harizme, puna života.

Podsećamo, nekadašnji reper i član grupe “187”, Bane Kovačević preminuo je u novembru 2019. godine u Beogradu u 41. godini. Nekoliko meseci pre smrti objavio je fotografiju iz Kliničkog centra, a sve do tada javnost nije bila upoznata sa tim da proslavljeni reper boluje od teške bolesti, s obzirom na to da je vešto krio svoj privatni život.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.