JAOOOJ DUŠICE ŠTA NAM TO RADIŠ? Vrelo TELO pokriveno CRVENIM TRAČICIMA, a obline se samo SUDARAJU - BRUTALNA JE!
Dušica Grabović, Foto: Prinstcreen

opa

JAOOOJ DUŠICE ŠTA NAM TO RADIŠ? Vrelo TELO pokriveno CRVENIM TRAČICIMA, a obline se samo SUDARAJU - BRUTALNA JE!

Dušica je danas pokazala na Instagramu kako izgleda u crvenoj, mini haljini, isečenoj preko grudi

Objavljeno:

Pevačica Dušica Grabović napravila je totalnu pometnju na društveni mrežama kada je objavila snimak u vrlo provokativnom izdanju.

Inače, pevačica Dušica Grabović važi za jednu od kraljica bakšiša, a poznato je da na privatnim slavljima pored novca dobija i satove i ključeve od automobila.

Sada se na Instagramu pojavio snimak sa jednog privatnog slavlja na kojem je Dušica nastupala u Majamiju i jasno se vidi koliko zaista dobija novca od gostiju i domaćina.

00:14

Dušica Grabović dobila bakšiš od nekoliko hiljada evra!

Dušica je podigla atmosferu do usijanja, dok je u rukama imala hrpu novca koju nije mogla ni da drži. Takođe, ogromna količina novca bila je i na stolu ispred nje, te se spekuliše da je za ovaj nastup uzela bakšiš od nekoliko desetina hiljada dolara.

Dušica je danas pokazala na Instagramu kako izgleda u crvenoj, mini haljini, isečenoj preko grudi, zbog koje se jasno vidi da ne nosi grudnjak, ali i koja ima rupe sa strane.

1 / 8 Foto: instagram/dusicagrabovic

Odmah nakon toga usledili su i mnogobrojni komentari na račun njenog izgleda, a ona često voli da obraduje fanove svojim provokativnim izgledom. Podsetimo, Dušica važi za osobu sa javne scene koja rado ističe svoj seksipil kako na nastupima, tako i privatno - snimak pogledajte ovde.

Bonus video:

00:07

LAPSUS U PROGRAMU UŽIVO! Dušica Grabović nasmejala sve

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.