RAZVOD ZBOG DEVOJKE MLAĐE 20 GODINA?! Ivan iz LEGENDI priznao sve oko spekulacija i krize u braku!
Ivan Milenković, Foto: Damir Dervišagić

šok

RAZVOD ZBOG DEVOJKE MLAĐE 20 GODINA?! Ivan iz LEGENDI priznao sve oko spekulacija i krize u braku!

Pevač i njegova supruga Milica razvode se zbog dvadeset godina mlađe konobarice?

Objavljeno:

Razvod Ivana Milinkovića danas je glavna tema domaćih medija, a o aferi sa dve decenije mlađom ljubavnicom oglasio se i pevač.

Inače, on je skoro i zaplakao na svom nastupu.

Kako pišu domaći mediji na pomolu je razvod Ivana Milinkovića, nekadašnjeg pevača grupe "Legende".

Naime, pevač i njegova supruga Milica razvode se zbog dvadeset godina mlađe konobarice, sa kojom je Ivan navodno već neko vreme u vezi.

- Istina je i da se on razvodi od supruge Mice. Shvatio je da taj brak nije kao ranije i da je došao kraj. Jedno vreme je čak posećivao bračnog savetnika ne bi li shvatio da li je u pravu ili ipak greši. Međutim, ni on mu nije pomogao da spase brak, tako da je odlučio da se razvede i da ne maltretira ni sebe, ali ni Micu - rekao je izvor blizak pevaču za Alo!

- To je glupost koju je neko prosuo i vi ste već ne znam koji novinar koji me zove. Napišite šta hoćete, ali što se moje intime tiče, sve je u najboljem redu - rekao je nedavno, a prenosi Telegraf JETSET.

1 / 3 Foto: Marina Lopičić

Pevač koji sa suprugom Milicom ima devetogodišnjeg sina Filipa iza sebe već ima jedan brak. Sa Vesnom je bio sedam godina u braku, a kako se svojevremeno pisalo, razveo se nakon što je na jednom nastupu upoznao sadašnju suprugu Milicu.

Bonus video:

00:08

PESMA POSVEĆENA BIVŠOJ ŽENI? Severina konačno priznala RAZVOD, a Igor Kojić objavio snimak koji je ZAINTRIGIRAO SVE! (VIDEO)

(Espreso/Alo/Telegraf/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.