VIŠE OD PRIJATELJA!? BADRIĆEVA USLIKANA U ZAGRLJAJU NAJMOĆNIJEG ČOVEKA U SRBIJI: Skoro se razveo, SVI GA ZNATE!
Nina Badrić, Foto: Instagram printscreen

OPA

VIŠE OD PRIJATELJA!? BADRIĆEVA USLIKANA U ZAGRLJAJU NAJMOĆNIJEG ČOVEKA U SRBIJI: Skoro se razveo, SVI GA ZNATE!

Emotivni život Nine Badrić godinama je prava nepoznanica

Objavljeno: 17:07h

Od kako je stavila tačku na brak sa Bernardom Krasnićem emotivni život Nine Badrić postao je strogo čuvana tajna.

Pop zvezda rodom iz Hrvatske retko kada je pristajala da govori o novim romansama, udvaračima i izabranicima, stoga već godinama nismo upoznati sa tim ko greje njeno srce.

Nina Badrić
foto: Instagram printscreen

Povezivali su je, doduše uz neproverene informacije, sa biznismenima, političarima, sportistima, ali i muzičarima, što ona nikada nije demantovala.

U toku protekle godine pričalo se da je atraktivna Hrvatica sreću pronašla i pokraj Jugoslava Karića, međutim, ni oko toga se ona nije oglašavala.

Jedino što je ukazivalo na nekakvu vezu između nje i naslednika imperije Karić bili su obostrani komentari i sviđanja postova na "Instagramu", a nedavno je u javnost dospeo snimak koji jasno ukazuje na to u kakvom su njih dvoje zapravo odnosu.

1 / 14 Foto: Instagram printscreen

Karić se, naime, pre par dana pojavio na nastupu Badrićeve u jednom prestoničkom restoranu, a kada ga je ugledala lepa Hrvatica posvetila mu je pesmu, što je njega inspirisalo da joj se pridruži na podijumu i zamoli za ples.

U toku igre Jugoslav nije skidao pogled sa Nine, u jedan mah približio joj se kao da će da je poljubi, ali joj je samo nešto šapnuo na uvo, što je kod nje izazvalo smeh.

Nakon ovoga postalo je evidentno da bivši suprug Elene Karaman i umetnica gaje daleko jači odnos od prijateljskog.

Sve ukazuje na to da se zahvaljujući Jugoslavu emotivni status Nine Badrić koji je do skoro glasio "sama" promenio u "u vezi".

1 / 7 Foto: Instagram/elenakaramankaric

Podsetimo, ljubavni život Jugoslava Karića od rastanka sa Elenom glavna je tema domaćih medija

Jugoslav Karić od rastanka sa Elenom vrlo često pronađe svoje mesto na naslovnim stranama domaće štampe. Iako se mnogo spekulisalo o njegovom ljubavnom životu i dalje sa sigurnošću ne možemo da tvrdimo da li Karić uživa u ljubavi sa nekom novom izabranicom.

Povod za konstanta nagađanja daje i sam Jugoslav, koji vrlo često na svom Instagram profilu objavljuje slike sa različitim ženama. Ovog puta on je na svom Instagram storiju podelio fotku na kojoj uživa u zagrljaju atraktivne žene, što je odmah pokrenulo brojna nagađanja.

Da li je u pitanju drugarski zagrljaj ili se iza ove fotografije krije nešto više, za sada nije poznato, međutim sigurno je da će u narednom periodu brojne spekulacije pronaći svoj put do naslovnih strana domaćih medija.

Bonus video:

01:07

OVO JOJ SE NIKADA NIJE DESILO U ŽIVOTU! Nina Badrić o snimanju nove pesme i predstojećem koncertu: Izašla sam iz studija U SUZAMA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.