Htele su samo da nalože dečka, a NAPALILE pola zemlje! Tajne seksi fotke naših zvezda koje niko nije trebalo da vidi, ali...

procurele u javnost

Htele su samo da nalože dečka, a NAPALILE pola zemlje! Tajne seksi fotke naših zvezda koje niko nije trebalo da vidi, ali...

Pored slika koje redovno objavljuju na društvenim mrežama, naše poznate dame su napravile i par onih koje su trebale da ostanu "samo za njegove oči"
Objavljeno: 04.03.2017. 22:45h
  • 115


4. Nataša Bekvalac 

Ni novosadsku lepoticu, Natašu Bekvalac, nisu zaobišli ovakvi skandali. Pre 4 godine na jutjubu se pojavio jedan neobičan video za pesmu "Lapsus" Saše Kovačevića. 
 


U tom video našla se slika nasmejane Nate, potpuno gole, sa grudima u prvom planu. S obzirom da se pevačica povodom ovog skandala nikada nije oglasila, ne znamo kada je i kako nastala ova fotka, ali se retko kad ovakve slike prave za porodični album. 

5. Ana Marija Žujović

Nakon što su Ana Marija i voditelj Vlada Stanojević poprilično burno okončali vezu, nastavili su ozbiljan medijski rat. Naime, Vlada je svoju devojku tukao, a nakon raskida, rešio je da joj dodatno zagorča život. 
 


On je objavio golu fotku Ane Marije, koju mu je ona poslala dok su njih dvoje još uvek bili u ljubavi, tako da su svi mogli da vide u čemu je on imao prilike da uživa dok su bili u romansi. 

6. Slađa Petrušić

Pevačica poznata po hitu "Uđi mi duboko", pridružila se svim nesrećnim, gore navedenim zvezdama. Ubrzo nakon što su isplovile Darine nage fotke u javnost, pojavile su se i Slađine. Naime, Slađa je jednom političaru u kog je bila zaljubljena slala svoje gole slike, pokušavajući da ga na ovaj način smuva. 
 


Naravno, i ove golišave fotke su našle svoj put do javnosti, a Slađa je pokušala da demantuje da ih je slala nekom muškarcu, jer,  kako je ona tada navela, nema običaj to da radi. 

7. Severina

Nisu samo fotke te koje mogu da naprave problem. Severini porno snimak sa jahte već je ušao u legendu i prosto je greota da se i on ne nađe na ovoj listi. 
 

 

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on


Seve je o ovom snimku progovorila tek 10 godina kasnije, kada je rekla da joj je ovaj snimak uništio život. Ona se osećala kao da je "medijski i psihički silovana" i jedva je skupila snage da se vrati na estradu. 

(Espreso.rs) 
 

Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media