5 razloga zbog kojih žene pristaju na seks bez ljubavi! (FOTO) (GIF)

za frajere već znamo

5 razloga zbog kojih žene pristaju na seks bez ljubavi! (FOTO) (GIF)

Žele da se osećaju seksi, poželjno i žele da budu u mogućnosti da zavedu nekoga
Objavljeno: 20.01.2016. 23:30h
Vremena se menjaju i žene su sve češće u ulogama koje su pre bile namenjene samo muškarcima. Stoga ne čudi što ima sličnosti i kad je seks u pitanju.

Evo kako izazvati žensku ejakulaciju, takozvano - prskanje! (VIDEO)Samopotvrđivanje:

Možda će vam zvučati čudno, ali kao i muškarci, žene često koriste seks kao način samopotvrđivanja.Žele da se osećaju seksi, poželjno i žele da budu u mogućnosti da zavedu nekoga. Ženama imponuje kad ih muškarci gledaju s divljenjem. Dok je nekim ženama flert dovoljan, neke osećaju zadovoljstvo kad se ide do kraja.

Seks iz osvete

Povređena žena spremna je na sve. Nakon što neke žene izgube veru u partnera i ljubav, dobiju potrebu da se osvete celom ljudskom rodu.Njen muški deo, naravno. Takva žena želi da slama srca, ali glavni joj je cilj da povredi onoga koji je povredio nju. Osetiće olakšanje čak iako dotična osoba nikad ne sazna da je bila s drugim muškarcem.

Shutterstock


Fizička potreba

Ako žena nema partnera, fizičke potrebe mogu prevladati pre ili kasnije. Takva žena će tražiti 'žrtvu' jer je njoj potreban seks i to je to.Oslobađanje od stresa

Nakon teškog dana na poslu, svako se opušta na svoj način. Neko ide u bar i stres leči u alkoholu.Neko se odmara kod kuće gledajući filmove, a neko krene u potragu za seksom na jednu noć. U ovom slučaju seks dođe kao način za ublažavanje stresa.

Sloboda od obaveza

Ovo je uglavnom muški razlog, ali pokazalo se da ga u poslednje vreme praktikuju i žene.Izgleda da žene sve više i češće žele samo da se zabave, bez razmišljanja o tome šta će pripremati za večeru ili kako će oprati hrpu prljavog veša.

(Espreso.rs / Opusteno.rs)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media