GORE BUNDA, DOLE GOLA KAO TUNDRA! GRMI ceo Zaltibor na stajling Maje Marinković, opet se ZANELA! (FOTO)
Foto: instagram/majamarinkovicc

hit!

GORE BUNDA, DOLE GOLA KAO TUNDRA! GRMI ceo Zaltibor na stajling Maje Marinković, opet se ZANELA! (FOTO)

Rijaliti zvezda Maja Marinković iznova šokira javnost neobičnim stajlinzima, a ovog puta je nadmašila samu sebe.

Objavljeno: 23:39h

Naime, Maja je šetala po Zlatiboru noseći na sebi bundu, što je i bilo za očekivati zbog niskih temperatura na planini, ali ostatak stajlinga to najblaže rečeno nije ispratio.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram

Marinkovićeva je ispod bunde imala samo helanke i top, te su kako meštani tako i oni koji su se kao turisti obreli na Zlatiboru okretali za njom, gledajući u bujno poprsje i obnaženi stomak.

Maja Marinković
foto: instagram/majamarinkovic

"Gore zima, dole leto", "Pa, kako se ne smrzneš, ženo?!", "Razbolećeš se da bi bila gola, pa ne mora baš svaki dan i u svakoj prilici", nizali su se komentari.

Maja Marinković
foto: instagram/majamarinkovic

Podsetimo, Maja Marinković gostovala je u emisiji "Premijera-vikend specijal" i tom prilikom je progovorila o svim najaktuelnijim zadrugarima, pa je žestoko udarila po bivšim momcima. Takođe, otkrila je da li je istina da joj se dopada muškarac koji je oženjen.

- Moja simpatija je slobodna, jednom sam se opekla sa oženjenim, sa Janjušem i nikada više. On je moja prošlost, tu nema emocija, tako će i ostati. Bili smo Maša i meda, on me jeste voleo, ali nije mogao da ponese to breme, iako je on bio zauzet. Janjuš me dozivao i pričao sve najlepše o meni dok nije čuo da sam otišla na Kosovo... To pranje od mene govori da sam mu velika slabost. On je mene prošao, to je bila velika ljubav, ja sam njega najviše volela, ali posle svega što mi je uradio, on za mene ne može da postoji. Volela sam više Janjuša, smešno je porediti Filipa sa Janjušem - rekla je bivša zadrugarka.

- Ja sam neko koga privlači energija i bitno je da moj partner bude dobar čovek. Da ja gledam materijalne stvari ne bih imala ovakve izbore. Sama sam sposobna, pored svog oca koji mi je priuštio sve. Zbog jačeg pola sam izgubila mnogo, najbolja sam kao solo igračica. Meni muškarac nije potreban, ubuduće ću se voditi time - zaključila je Maja Marinković.

Progovorila je i o svojim estetskim zahvatima:

- Svaka srećna žena je lepa žena, ja sam neko ko se dosta puta podvrgao estetskim zahvatima. Nije prijatno da pričam o tome, može se kupiti skupoceni automobil od novca koji sam uložila u estetsku hirurgiju - priznala je bivša zadrugarka.

Bonus video:

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.