NISAM MOGAO DA HODAM: Bivši zadrugar se oglasio za ESPRESO nakon operacije !
Foto: RTV Pink printscreen

šok

NISAM MOGAO DA HODAM: Bivši zadrugar se oglasio za ESPRESO nakon operacije !

Sada mu je mnogo bolje

Objavljeno: 13:17h

Voditelj i bivši zadrugar Stefan Milošević Panda zbog zdravstvenih problema već nekoliko nedelja ne vodi emisiju "Pitam za druga.

– Imao sam veliki problem, diskurs hernija. Disk mi je pritisnuo nerv i nisam mogao da hodam. Imao sam velike bolove i u leđima i kukovima. Jedno četiri nedelje sam proveo u krevetu u jednom položaju i onda sam otišao da se operišem. Zahvalan sam čelnicima "Pinka" što su bili uz mene u tim teškim trenucima - otkrio je Panda za Espreso.

Miloševiću se nakon operacije savetuje da miruje i da se još ne vraća na posao.

1 / 1 Foto: Printscren

– Preporuka mi je i od lekara i od ljudi sa samog vrha "Pinka" da ne žurim previše i da se oporavim jer ipak je kičma u pitanju. Ja se nadam da ću već krajem meseca biti na ekranima. Nadam se da ću brzo da se vratim i da punom parom nastavim sa radom. Naravno, sada je na prvom mestu oporavak, ali ja radim od kuće i trudim se da kolegama pomognem koliko mogu, da dam ideje, da nešto napravim, da izmislim - rekao nam je Panda. Sinoć je prvi put Sanja Stanković bila u ulozi voditeljke pomenute emisije, pa smo ga pitali da li je gledao i kakav mu je utisak, kako se Sanja snašla u ovom poslu.

– Pratio sam sinoć Sanju. Super je sve. Devojka je opuštena. Vidi se da će se vrlo brzo dobro pokazati jer se za prvu emisiju odlično snašla. Moram i da se zahvalim kolegama koje rade otkad mene nema, mi smo jedna mini porodica - rekao je Panda na kraju našeg razgovora.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.